Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

Rzeczywistość polska za kurtyną manipulacji i tematów zastepczych

Polecane posty

najpier wes tabletki na uspkojenie bo nie usniesz w nocy

Wiem jak posrana jest nasza polska sytuacja, niewiele mnie już zdziwi.

to dobrze ze chociasz ty mozesz jeszcze to słuchac bo ja jak to słucham to mnie krew zalewa

Wiem wszystko o tym co się dzieje, o tym zamiataniu ważnych spraw pod dywan - cała prawda i od lat sie tak robi. Nie ma się co spinać może ludzie zmądrzeją kiedyś i wyjdą na ulicę. Tak jak kiedyś Lepper robił z blokadami i gnojówką - tylko w taki sposób można dotrzeć do pewnych ludzi. Jak nie prośbą to groźbą.

Gość ciekawska jedna
a o czym to jest tak w skrócie?

Gość o zielonej wyspie tuska
i inych mitach tworzonych przez tuska

To nie było zielonej wyspy? Polska nie była krajem z dodatnim PKB na tle ujemnych PKB innych krajów?

Gość kierowca szambowozu
ktos mnie potrzebuje? spuszczę z beki gratis :P, :P, :P

Gość kuku bec
www.free.amciu.com Karolina29277 ttttt

Gość pkb jest dodatnie
przy jednoczesnym spadku dochodowym gospodarst to jest fenomen w uni europejskiej

Nie... Bo PKB nie ma żadnego związku z zamożnością obywateli. Poczytaj co to jest PKB i nie pisz bzdur....:O

jak niema PKB.z zamożnością. Od starych majątek dostałeś głąąie kapuściany?. Pieczesz chleb. Jesli niema pieniędzy to i twoja piekarnia stanie. Ciężko ci to pojąć.głąbie?

Normalnie nie ma... x Produkt krajowy brutto, PKB (ang. gross domestic product, GDP) pojęcie ekonomiczne oznaczające jeden z podstawowych mierników dochodu narodowego stosowanych w rachunkach narodowych. PKB opisuje zagregowaną wartość dóbr i usług finalnych wytworzonych na terenie danego kraju w określonej jednostce czasu (najczęściej w ciągu roku). Kryterium geograficzne jest jedyne i rozstrzygające. Nie ma znaczenia pochodzenie kapitału, własność przedsiębiorstw itp.

I poobrażaj sobie swoich starych bo oni na to zasłużyli, produkując coś takiego jak ty.

Gość morgardo dryff monst
Merkaba Może posłucham, chociaż ja to już znam i gdy to słyszę, co ta hołota robi z Polską, to się tak denerwuję :O Kiedyś sporo słuchałem RM, mimo, że jestem raczej ateistą, ale to nie ma znaczenia. Po latach przyznaję tej rozgłośni rację w wielu, wielu sprawach. Na przykład, już dziesięć lat temu i więcej, mówili o wyniszczaniu rodziny przez propagandę homoseksualizmu, to myślałem, że przeginają, ale niestety 100% racji. Przy różnych wadach tego radia, zrobiło ono kawał dobrej roboty. A ta historia z multipleksem, tylko potwierdza czym jest dzisiejsza władza. Pozdrawiam

Gość morgardo dryff monst
To jak nie ma to PKB związku z zamożnością obywateli, to po cholerę tak się nim chwalić. I faktycznie, PKB to tylko jeden ze wskaźników, opisujący tylko fragment rzeczywistości gospodarczej, ekonomicznej, więc cała ta propaganda oparta na tym wskaźniku, to jedna wielka ściema. Tego gówna, które z Polski robi Tusk, nie da się w żaden sposób obronić. A co do Macierwicza, to gość jest moim ulubionym antykomunistą, bo nie mam wątpliwości, że gdyby mógł, to by czerwonych do pierdla powsadzał, bez chwili zastanowienia. A ty Shatyn, jesteś po prostu produktem tzw: Polski Ludowej. Klasyczny z ciebie homo sovieticus w wersji peerelowskiej.

To jak nie ma to PKB związku z zamożnością obywateli, to po cholerę tak się nim chwalić. x x Bo to dowód (plusowe PKB) że gospodarka kraju się rozwija... DFlatego to powód do chwalenia się.

A ty Shatyn, jesteś po prostu produktem tzw: Polski Ludowej. Klasyczny z ciebie homo sovieticus w wersji peerelowskiej. x x Nie. Jestem "produktem" mamusi i tatusia...:D I jako działacz opozycji antykomunistycznej homo sovieticusem nie jestem ani nie byłem...

A co do Macierwicza, to gość jest moim ulubionym antykomunistą, bo nie mam wątpliwości, że gdyby mógł, to by czerwonych do pierdla powsadzał, bez chwili zastanowienia. x x Jako antykomunista dla mnie to jesden ze wzorów. Niestety w we współczesnej rzeczywistości jest tylko marnym oszołomem i "gulu" religii smoleńskiej... Paru fajnych ludzi z opozycji tak marnie skończyło jak Antek Milicjant...:O

A ta historia z multipleksem, tylko potwierdza czym jest dzisiejsza władza. x x Fakt. Potwierdza, że dzisiejsza władza działa zgodnie z prawem a przynajmniej tak stara się robić...

PKB per capita (łac. per capita na głowę) jeden z najczęściej stosowanych na świecie wskaźników zamożności obywateli danego państwa. http://pl.wikipedia.org/wiki/PKB_per_capita PKB nie przekłada się automatycznie na wzrost stopy życiowej przynajmniej w polsce bo w inych krajach uni europejskiej tak wystarczy popatrzec na tabele np niemcy dbaja o swoich i dlatego muzułmanie muwia ze to raj na ziemi

znalazłem audycje Czy wskaźnik PKB rzeczywiście pokazuje zamożność społeczeństwa? rozmawiamy z Szymonem Chrupczalskim, ekonomistą Instytutu Misesa nt. tego, czy wskaźnik PKB jest słusznie ubóstwiany przez media i rządy. I czy Polska może zbankrutować. http://www.kontestacja.com/?p=episode&e=293

Gość co ty gadasz????
PKB per capita (łac. per capita na głowę) jeden z najczęściej stosowanych na świecie wskaźników zamożności obywateli danego państwa. http://pl.wikipedia.org/wiki/PKB_per_capita PKB nie przekłada się automatycznie na wzrost stopy życiowej przynajmniej w polsce bo w inych krajach uni europejskiej tak wystarczy popatrzec na tabele np niemcy dbaja o swoich i dlatego muzułmanie muwia ze to raj na ziemi xxxxxxxxx jeśli tak by było to w niemczech musiałoby byc gorzej niż w polsce bo tam pkb było minus sześć podczas gdy w polsce był plus dwa-plus trzy. niemcy to bogaty kraj dlatego tam jest lepiej.

Gość co ty gadasz????
Czy wskaźnik PKB rzeczywiście pokazuje zamożność społeczeństwa? xxxxxxxxxx nie. nie pokazuje co ci wyżej już wyjaśniono

Gość w niemczech mniej kradna
niz w polsce