Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczelnia uwodzenia III

ogarnijcie co zrobiłam kilka dni temu na uczelni :D :A hahaha

Polecane posty

wiedziałam,że spotkam obiekt moich westchnień,więc wstałam 2 godziny wcześniej, zrobiłam precyzyjny makijaż, ale nie za mocny, skupiłam się na włosach, odpowiednio ułożone, bardzo puszyste i obfite, do tego ćwiczyłam rano sporo żeby się ładnie trzymać, prężyć, wypchałam lekko obcisłe dżinsy (założyłam wkładni na pupę,żeby ją powiększyć), biust mam duży, więc założyłam bluzkę z dekoltem, mocno się naperfumowałam, przyszłam na uczelnie i usiadłam w pewnym miejscu by obserwować Go gdy przyjdzie, siedziałam z koleżanką i przy okazji komentowałam urodę innych facetów. Pręzyłam się jak w amerykańskich filmach, ssałam ołówek, lekko niedomykałam ust, trzepotwałam rzęsami itp. w miedzyczasie przeszło chyba z 4 kolesi, przystojnych, a jak widzialam tego co mi sie podoba to sie oblizałam i kilku innych kolesi myślało że to do nich :D teraz dzisiaj sie dowiedziałam,że jeden z nich chce mnie poznać :O :(

a drugi to mój znajomy, ale nie mielismy kontaktu, od tamtego czasu ciągle mi komentuje fotki i lajki, a z kolei ten o którego mi chodziło nawet mnie nie zauważył! albo zauważyl jak wychodził z egzaminu a ja sie obśliniłam nad arkuszem egz :( :O

podczas egzaminu zaczęłam się masturbować tym ołówkiem ale profesor mnie wyprosił z sali :(

nie jestem kur­wą :)

Gość djmkfmdxt
tak a potem sie obudzilas. Won do gimnazjum.

Gość idę o zakład że
bez komentarza blichtr i taniocha

Gość akoste
hahaha,dobre. Niestety zazwyczaj tak jest, że zauważy każdy oprócz tego dla którego się wystroimy :P

I jeszcze jak oddawałam kartkę to była ośliniona trochę bo mi kapło i profesor złapał w tym miejscu i rozmazał palcem. Nie wiem jaką miał minę bo szybko wyszłam.

"założyłam wkładni na pupę,żeby ją powiększyć), " co to jest. istnieje takie coś? push up na dupę? wtf? O_o

Póżniej miała tak wypchaną, że wyglądała jak z pampersem a jak puściła bąka to furczało po całej sali. Akurat obok przechodził wymarzony facet i teraz zdziwko bo nie reaguje na zaloty.

chciałam żeby było jak w filmach :( że on wchodzi i w widzi mnie w zwolnionym tempie, ja jego... lecą iskry.. zatrzymane spojrzenie...a najgorsze jest to,że jakiś koleś zajął jego miejsce tzn miejsce które było tam gdzie siedzialam z kolezanka :( a jedno z brzegu bylo wolne i on by tam usiadł...gdyby nie inny koles. w dodatku usiadl tak,że jak patrzyłam na tamtego i sie jarałam to on myslalam że to na niego i puścił mi oczko :( żenada jakaś... już nie wiem co zrobic... chce być zjawiskowa, oszałamiająca... chcę tyylko jednego faceta. czemu to takie trudne zdobyć go :(

większa dupa jest fajna?:O myślałam że właśnie tego należy unikać

i jeszcze "gołębie w zwolnionym tempie" 😍 na egzaminie wykładowca zauważył moje rozkojarzenie,bo albo patrzyłam przez okno na robotników (jedne miał uchyloną koszulę i salutował mi od hełmu) albo patrzylam na obiekt moich westchnień, usiadł z przodu gdzieś i widziałam jego szatynowe kędziork, wyobrażałam sobie że nawijam je na mój ołówek :)

ide kupe

jestem tu nowa... prsze sie nie podszywać. Nie wiem co robić. Na uczelni uważają mnie pewnie za nieobyczajną. W dodatku profesor i jego kochanek przyglądali mi sie mocno. Myśleli,że ściągam kiedy ja nie moglam sie skupić.Zastanawiałąm się może czy nie wpisać numeru indeksu jego i on by dostał dobrą ocenę :) ale by było zamieszanie :D jakbym podpisała sie za niego i wyszło by że oddał dwa razy, a ja ani razu i wiedzieliby kto narozrabiał :O kiepski pomysł

Gość nie mam na to szans...
Sprobuj jeszcze tego: Masz włosy w kuc albo kok, gdy pojawia sie on to zdejmujesz gumkę i machasz włosami, rozwiewasz je, a najlepiej stań koło okna,przeciągu albo wiatraku niech włosy ponętnie latają, facetów to podnieca bardzo

ogarnijcie co zrobiłam kupe kilka dni temu na uczelni :D :A hahaha jestem głupia hahaha

Gość CiemnaMateriaDM
Ciemna materia stanowi relikt termiczny Wielkiego Wybuchu, ponieważ w wyniku ekspansji Wszechświata w ciągu pierwszych 10 nanosekund odległości między jej cząstkami stały się już tak duże, że nie mogły anihilować ze sobą. W ten sposób ciemna materia została „zamrożona z ustaloną gęstością. Hipotetyczne możliwości detekcji ciemnej materii opierają się na zaobserwowaniu: produktów anihilacji jej cząstek, która zachodzi obecnie w kosmosie efektów oddziaływania jej cząstek ze zwykłą materią w wyniku rozpraszania, gdy uzyskana w wyniku tego procesu energia byłaby rejestrowana przez naziemne detektory produkcji cząstek ciemnej materii w zderzaczach (zasadniczo mierzalna byłaby jedynie detekcja produktu ubocznego, czyli cząstki zwykłej materii) W wyniku anihilacji cząstek ciemnej materii ze sobą (mogą one być tzw. cząstkami Majorany), mogłaby być wyprodukowana znaczna liczba fotonów gamma, jak również protony i antyprotony. Poszukiwaniem tego typu sygnału w kosmosie zajmuje się m.in. teleskop Fermiego, przeszukując okolice Centrum Galaktyki. Także teleskopy naziemne działające w zakresie TeV, takie jak HESS, zajmują się poszukiwaniem sygnałów obecności ciemnej materii w galaktykach karłowatych i gromadach galaktyk, aczkolwiek aby uzyskać wiarygodne ograniczenia, trzeba przeanalizować również inne źródła wysokoenergetycznego promieniowania, takie jak pulsary. Bezpośrednia detekcja cząstek ciemnej materii w wyniku rozpraszania wymaga bardzo czułych detektorów umieszczonych głęboko pod ziemią, ponieważ uzyskiwane energie fotonów emitowanych w wyniku odrzutu powinny być rzędu co najwyżej 100 keV. Jak na razie jedynie eksperyment DAMA/LIBRA szczyci się uzyskaniem pozytywnego wyniku, jednak budzi on jeszcze wiele kontrowersji, ponieważ analiza danych została oparta na okresowej modulacji sygnału w cyklu rocznego ruchu Ziemi. Inne eksperymenty, takie jak XENON, EDELWEISS czy ZEPLIN, podają wyniki oparte na dokładniejszej analizie tła i jak na razie nie potwierdziły obserwacji cząstek WIMP. Produkcję cząstek ciemnej materii próbuje się odkryć przy użyciu wielkich zderzaczy: LHC i Tevatronu. Metoda detekcji jest pośrednia i polega w tym wypadku na ustaleniu brakującej energii, którą uniosła ze sobą powstała w wyniku zderzenia cząstka ciemnej materii. Cząstka ta jest nierejestrowalna, a niepewność dotyczy także czasu jej stabilności (z eksperymentu wiadomo byłoby jedynie, że cząstka żyje co najmniej tak długo, aby opuścić detektor). Według fizyków z Brown University minimalna masa cząstek ciemnej materii musi wynosić przynajmniej 40 GeV, co podaje w wątpliwość wyniki eksperymentów DAMA/LIBRA, CoGeNT i CRESST, w ramach których odkryto cząstki podejrzewane o bycie ciemną materią, ale z mniejszą masą wynoszącą pomiędzy 7 a 12 GeV.

zrobię sztuczkę z włosami, ale muszę coś więcej wymyśleć, muszę go szybko uwieść bo inaczej on się ożeni ze swoją dziewczyną

whedif tez dla mnie to bylo zaskoczenie ze sa wkladki na tylek dopoki gdzies w jakims programie zobaczylam ze rzeczywiscie tak robia :O

Gość und kafetełe
pustka i próżnia :P

Gość niwidoczny kwiat jak moglas
co za beznadziejne tłumaczenie piosenki snow patrol :O