Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat WIELKI 20latki

Co wybrać?Zakopane czy chata wolna?

Polecane posty

Dzisiaj o 2 w nocy jedzie cała moja rodzina do Zakopanego na ferie.Mam 20 lat i zostaje sama w domu(mieszkam nad morzem)Dopiero dzisiaj zdecydowałam,że zostaje bo 28 lutego mam egzamin na prawko,bym sie troche przygotowala do tego.Nadrobiłabym zaległości szkolne,no i w końcu to wolna chata,wiec na pewno zrobiłabym jaks domowke :D Mam 2 psy i ktos sie musi nimi zajac,a dzisiaj odmowilam kolezance,ktora miała zostac u mnie w domu na 12 dni i rano je wypuscic na podworko i dac jesc i wieczorem tak samo. Dopiero jak zaczeli sie pakowac kilka godzin temu zrobiło mi sie mega przykro,ze tyle mnie ominie.miałam byc z kuzynka w pokoju,bo moja ciocia z rodzina tez jada.Oni codziennie bd na stoku,pojada na słowacje,wody termalne i wieele innych atrakcji,mnie to wszystko ominie.Bd sama w domu. i pomyslałam,ze zadzwonie jutro po kolezanke a sama bym jechała pociagiem Gdyni-zakopane o 17:30(byłabym na miejscu ok 08:00) co wy o tym sadziscie??

Gość a jjaaaa
Zapłać za mnie a nie będę się nawet 3 sekund zastanawiać czy jechać . Nad czym się tu zastanawiać i jeszcze kuzynka jedzie . Pakuj się !

Gość jkhghhb
jedź!!

Gość marionrtka:-)
Zamienmy sie :D ja mieszkam w szczyrku,ty przyjedz do mojego domu ja twojego :D oboje bd mialy odmiane haha:-)

marionrtka:-)-hehe :) czyli wiekszosc osob jest za wyjazdem,nigdy na nic sie nie moge zdecydowac:P

Gość ja tam bym wolala
domowke i opieke nad psami

Gość farba dulux do lazienek
Ja raz jechalam pociagiem Gdynia-Krakow sama, wlasnie wieczorem, 12 godzin. Troche uwazalam na wspolpasazerow a spac sie chcialo. Na szczescie nikt mnie nie okradl ani nie zaczepial, Jednak nie chcialabym kolejny raz jechac sama

up

Gość don diego
pierdol wyjazd zrob spotkanie swingerow i nech Cie wydyma 40 chlopa zobaczysz bedzie fajnie ja z krk moge przyjechac z chlopakami