Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takafajnadziewszyna

mam 27 lat kazdy ma

Polecane posty

Gość takafajnadziewszyna

z moich znajomych kogos, czuje sie jak wyrzutek, z drugiej strony wielka dama tanczy sama, zlmalam pewnie pare serc, ale n a usprawiedliwienie powiem, ze nie moglam sie otrzasnac i ulokowac dluuuugo uczciwie swoich uczuc po tym, jak osoba ktora kochalam zdradzila mnie, czy ja jeszcze bede z kims szczeslwiwa, okazji do poznania kogos coraz mniej, ja coraz starsza i przytlacza mnie juz powoli samotnosc ;( dzisiaj wyszlam ze znajomymi i byl tam moj kolega z iceum, ktory kiedys dlugo byl we mnie zadluzony, ja to olalam, nie bedac wtedy jeszcze w rownowadze psychicznej by z kimkolwiek byc, teraz ma dziewczyne i dzis widzialam ze wygladaja na szczesliwych, a ja ? ja sama bez nikogo, wiem , ze to moja wina, oze troche zaluje , ze przez dupka, ktory mnie zranil, stracilam tak wiele okazji, by moze stworzyc normalny kochajacy sie zwiazek, a teraz zostalam z niczym i pewnie dobrze mi tak, co?

Gość ugeduygewyuf
"był we mnie ZADŁUŻONY", rozybałas system, jak Boga kocham! Dawno się tak nie uśmiałam :D

Gość Szumszu
wkurzają mnie takie babska jak ty po co ci związek chcesz się pochwalić czy co że kogoś masz albo zeby ci nie było nudo bo nie rozumiem zachowujesz się bardzo niedojrzale jak jakaś 15latka prawdziwej miłości się na siłę nie znajdzie ale ty przecież nie wiesz co to miłość dorośnij bo jesteś za stara na takie zachowanie

Gość takafajnadziewszyna
przeciez ja w ogole nie szukam, tym bardziej na sile, czemu mnie oceniasz, on nie byl zadluzony, glupio to nazwalam, wyznal, ze mnie kocha, a po mnie splynelo, bo bylam skrzywdzona i co moze cos przegapilam, takie mam wrazenie czasem aale jednak pokornie biore wszystko na klate i jakos sobie zyjee sama.

Gość Szumszu
nie rozumiesz co do ciebie piszę bierzesz związek jak coś praktycznego nie masz pojęcia o uczuciach

Gość takafajnadziewszyna
mam wieksze niz Ty, wiec lepiej sie nie odzywaj, jak nie masz pojecia o doradzaniu w czymkolwiek.

Gość Szumszu
widzisz ty nie słuchasz co ktoś chce ci przekazać i na tym polega twój problem że zachowujesz się jak niedojrzały gimbus

Gość takafajnadziewszyna
idz spac dziecko i nie rob zamieszania, dzieki za rade, a raczej za bezpodstawne ocenienie mnie, no super dojrzale podejscie ...

Gość Szumszu
twoje jest dojrzalsze tak bo widzisz ludzie zazwyczaj oceniają kogoś na forach po tym co pisze bo faktycznie nie znają człowieka w rzeczywistości i ty powinnaś mieć to na względzie prosząc o rade twoje zachowanie jest niedojrzałe

Gość nananannnanannanan
no dobrze ci tak

Gość takafajnadziewszyna
Moim zdaniem jestem b. dojrzała, wiele przeżyłam i Twoja wypowiedź i próbę oceny mnie mam w wiellkim poważaniu :)

Gość takafajnadziewszyna
Ja nie oceniam ludzi po "forach", w ogole sie staram tego nie robic, sam nigd nie wiesz czy przypadkiem nie znajdziesz sie w podobnej sytuacji, jesli ktos prosi o rade i mozesz ja dac to ja daj, a nie umoralniaj, nie bluzgaj i nie oceniaj, bo to wlasnie jest niedojrzale i slabe, wychodzisz z pozycji, jestem lepszy madrzejszy, moze troche pokory?

no dobra rozumiem sytuacje ale powiedz co tak naprawde chcesz od zycia ? przytlacza cie samotnosc ale tez nie robisz nic by kogos poznac....wiec ?

Gość takafajnadziewszyna
chcę być szczęśliwa ale nie poznałam nikogo takiego do tej pory, co mam zrobić wg Ciebie?

Gość takafajnadziewszyna
jestem trochę niepełnosprytna chciałabym za posrednictwem kafeterii kogoś poznać bo tu też bywają niepełnosprytni

chcialbym mied przepis na szczescie ale niestety nie posiadam. co mozesz otworz sie , przede wszystkim uporaj sie z przesloscia , zamknil ten rozdzial , zacznij zyc , zapisz sie na fitness , wyjdz na pare imprez , zobaczysz sama ze gdzies tam sa ciekawi faceci - jak to nie podziala to dam Ci swoj numer :P

Gość takafajnadziewszyna
Chodzę i załamują mnie te imprezy, może mam jakieś złe podejście :) Może na siłownię, bo na fitnesie to same kobiety :)

Gość takafajnadziewszyna
A z przeszłością się uporałam, po prostu to mnie trochę zniszczyło psychicznie, może przez to się tak zamknęłam i siętrochę wycofałam, bo zwątpiłam w szczerość ludzkich uczuć. Czasem chciałabym żyć już pełnią życia i bardzo teraz chcę, więc może się uda.

kurde to ja sie musze na fitness zapisac :D skoro tam same kobiety :) polecam narty , sciany wspinaczkowe etc. a o fajnych kolesi popytaj zaufanych kolegow przeciez to dobra metoda :D

Gość takafajnadziewszyna
Może masz rację ale to okrawa już na lekką desperację :) Może za stara już jestem, większość osób ma już kogoś w tym wieku, jakos ma poukladane a ja ? chaos ..

27 to tak akutrat i ja bym sie wcale nie przejmowal ze stara sie robisz... s kiedy probowalas sie ostatnio z kims umowic ?

Gość takafajnadziewszyna
pare miesiecy temu przez jakies ponad 3 miesiace z kims sie spotykalam ale nie wyszlo, bo to nie bylo to, nie zakochalam sie.

Gość sritnej bpirs
znajdziesz jeszcze odpowiedniego faceta, cierpliwosci :)