Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prolaner

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość prolaner

witam, razem z moja dziewczyna tydzien temu probowalismy seksu po raz pierwszy, ona od 2 miesiecy brala tabletki, ja takze mialem zabezpieczenie w postaci prezerwatyw. Jednak nie udalo mi sie przebic jej blony dziewiczej, nie doszlo tez do wytrysku w niej. Wczoraj powinna miec okres ale nie dostala,dzis rano takze , mimo ze czula sie tak jak zawsze przed okresem. Strasznie panikujemy, czy ktos moze mi powiedziec dlaczego nie dostaje ? :/

Gość prolaner
moglby ktos odpowiedziec :/

dzieciaku nie bierz się za sex skoro nic o nim nie wiesz. okres przyjdzie prędzej czy później nie ma co panikować

Gość prolaner
chodzi mi o to ze martwimy sie ze moglo dojsc do przeniesienia plemnikow np na palcu w trakcie gry wstepnej, poniewaz wydzielam duzo preejakulatu..

Gość prolaner
w piatek brala ostatnia tabletke

:o :o :o Proponuję Wam obojgu przeczytać ulotkę dołączoną do tabletek. Krwawienie z odstawienia występuje w ciągu 7-dniowej przerwy. Ono praktycznie nigdy nie występuje w pierwszym dniu przerwy, bo to za wcześnie, żeby organizm odczuł spadek poziomu hormonów. Nie wiem skąd u Was pomysł, że wczoraj powinno się pojawić krwawienie? Jeśli do czwartku nie pojawi się krwawienie wtedy możecie zrobić test ciążowy.

Gość prolaner
wiemy ze 7 dni czasu jest na pojawienie sie okresu, ona poprostu sie boi i przez to ja mam schizy wiec wole sie dowiedziec od was czegos czego moze my nie wiemy

Gość prolaner
tak czytalismy, ja jednak wyznaje zasade ze czlowiek czlowiekowi lepiej wszystko wytlumaczy wytlumaczy ;)

A skąd wniosek, że jakiś anonimowy człowiek na forum posiada jakąś rzetelną wiedzę na ten temat?

Gość prolaner
to tez fakt, jednak po przeczytaniu paru tematow wczesniej zauwazylem ze jest tu pare osob kompetentnych

Gość prolaner
wszystko dobrze sie skonczylo, okres sie pojawil ;)