Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isa*

ile może kosztować utrzymanie toyoty rav4?

Polecane posty

Koszty ubezpieczenia znam, ktoś ma i mógłby powiedziec jakie koszty roczne ponosi, napraw, itd? Ile pali na 100km?

Gość mrufka porrno
Mam ravkę, ale prawie nią nie jeżdżę. Chcę ją sprzedać, bo dla mnie za duża, nie mam takich potrzeb. Te auta są bardzo porządne, niezawodne. Moja ma 2400 i automat, więc trochę spali. Ubezpieczenie w pzu to jakieś 500 ale ja mam duze zniżki.

Gość mrufka porrno
Chcesz kupić? ;)

Chciałabym... Jedyne auto, które mi się podoba w sumie:-) Tylko boję się wysokich kosztów utrzymania:(

zależy w jakich warunkach jezdzisz, w cieżkich to i 12soali na 100km w trasie to tak z 6-8 l aha to jest w dieslu, naprawa, to zalezy bo może szczelić coś za 50zł a cos co jest warte np, 5tys, same opony to ok 2tys,

koszty utrzymania są dość wysokie, mysmy się zastanawiali nad rav4 ale w końcu kupiliśmy suzuki grand vitarę z tego względu że napęd ma wyłączany manualnie i mozna jechac jak na terenowych i jak na osobowych (czyli też pobiera mniej paliwa) a jak jest automatyczne przełaczanie może sie szybciej cos zepsuć, a w tedy to koszt naprawy jest bagatelny,

Gość mrufka porrno
To może chcesz pogadać ;) ?

Gość srhgrsahet
jasmina to TY ?

Gość PistenBully330
Auta terenowe są kosmiczne w utrzymaniu. Mam już trzecie i wiem co mówie. Moje auta na siebie zarabiają więc nie odczuwam tego tak ale do normalnej jazdy tylko osobowe może jakies z napędem quattro

hmmm moje auto też będzie na siebie zarabiało.. Trasa szybkiego ruchu na szczęście u mnie. Najbardziej te koszty napraw mnie przerażają....

Gość mrufka porrno
Koszty napraw to wypadkowa awaryjności danego modelu/egzemplarza i cen części i napraw. Są droższe niż ravki są też tańsze. Ja mało tym jeżdżę, więc naprawy mnie nie dotknęły. Mówię poważnie chcę ją sprzedać. nsgjz@interia.pl Ma niski przebieg, niecałe 30000km. Wiem, że wszyscy tak mówią, ale mam to udokumentowane i po prostu widać, że auto jest mało używane. Potrzebuję kasy, bo u mnie stoi w garażu i tylko ją przeganiam co jakiś czas, żeby miała trochę ruchu :D

Gość mrufka porrno
Napisz, to opiszę ci samochód i prześlę zdjęcia

A gdzie mozna zobaczyć samochód, wystawiłeś go gdzieś? Ja jestem z Krakowa

Gość dcfedvfgrdfgrfgfrg
strasznie brzydkie to auto

Gość mrufka porrno
Isa. Mieszkam około 100 km od Krakowa. Auto wystawiałem, ale obecnie nie ma już tego ogłoszenia. Przyznam, że nie bardzo się starałem żeby sprzedać, bo mi się wciąż wydawało, że będę korzystał z auta, że tak jak mówiłaś, będzie na siebie zarabiać, ale na razie to nic z tego. Auto ma przebieg niecałe 30000km, wersja long, 2400, jakieś 170 km, automat, rocznik 2008. Napisz to ci dokładnie opiszę. Powiem tak, że jestem w stanie poważnie pogadać o cenie, jeśli się spodoba, bo stoi w garażu (w ogóle nie wyjeżdżałem, gdy był śnieg i sól) i nic z tego nie mam.

Gość gość
sprzedałes