Gość szafiarkaa Napisano Luty 10, 2013 albo czy macie w szafie coś, co czeka na lepsze czasy? Na mnie czeka kiecka z mohito, rozmiar 40, jakaś ciasna cholera, ale na wiosnę ją założę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Shcnd Napisano Luty 11, 2013 Moze sobie rozum kup? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahha;p;P:P;O Napisano Luty 11, 2013 dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juuuuujuuuuu 0 Napisano Luty 11, 2013 szorty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahha;p;P:P;O Napisano Luty 11, 2013 pizze:P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masakratrkaa Napisano Luty 11, 2013 ja marze o krociutkich jeansach:) ale do tego jeszcze dluga droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edi<3 Napisano Luty 11, 2013 hahaha ja już tego nazbierałam trochę :) 1. 2 pary jeansów, 1. częsciej sukienki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach