Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

w jakie miejsca najczęściej udajecie się

Polecane posty

Gość gdzie mnie nogi poniosą
jeśli słuchacz ciekawy to i owszem :D

maciek chodzi o galerię artystyczną czy sklepową? gdzie mnie nogi poniosą nie wyobrażam sobie , żebyś ze sobą targała nieodpowiedniego łobuza :)

Chodzi o galerie handlowa. Nie interesuje sie malarstwem, choc pojsc moge jak mnie ktos zaprosi. Sam z siebie nie bardzo.

a co tam jest ciekawego maciek? które marki preferujesz? a moze chodzi o galerianki? :P

Gość maciek lazi za darmoche
do parku i galerii

@revolver: jest wiele ciekawych rzeczy: kino, restauracje, kawiarnie, empik. Co do marek, to mam kilka ulubionych, zalezy o jaki typ ubioru Ci chodzi:) Jesli takie luzniejsze ciuchy, to lubie Henriego Lloyta i T. Hilfigera na przyklad;) Oczywiscie mecze: jak jest jakis ciekawy i jest pogoda. Od czasu do czasu jakas knajpa;)

"nie wyobrażam sobie , żebyś ze sobą targała nieodpowiedniego łobuza " oj, nie doceniasz mej młodości i głupoty z tym związanej :D

Maciuś, serio lubisz te kawiarnie w zatłoczonych galeriach handlowych?

oj, nie doceniasz mej młodości i głupoty z tym związanej mozna też pozytywnie zgłupieć....zależy przez kogo :D

Gość maciek lazi za darmoche
jest wsiokiem w centrum handlowym leczy kompleksy

Nie jest to szczyt moich marzen, ale podczas zakupow lubie sobie gdzies przycupnac;) Wiadomo, ze jak chce sie klasycznie tylko wybrac na kawe docelowo, to nie ide do galerii, tylko w jakies bardziej klimatyczne miejsce:)

"mozna też pozytywnie zgłupieć....zależy przez kogo " to się nieraz okazuje po czasie dopiero:P ale jakiś tam rozumek mam, więc i tego czasu jednak nie musi minąć aż tak dużo by zobaczyć, że coś raczej nie ma pozytywnych skutków, mój słodki

Maciuś, to długie zakupy musisz robić, że potrzebujesz odpoczynku

gdzie mnie nogi poniosą jeśli nie odnosi pozytywów , to idzie się na kolejny spacer z kolejnym łobuzem :classic_cool:

Nie wiem czy dlugie, ale jak juz sie przechodzi, to zawsze mozna cos wypic, albo obiad zjesc. Za pol godziny na przyklad jade do galerii i zapewne cos zjem przy okazji, jest tam tez supermarket, wiec zrobie zakupy spozywcze na caly tydzien, odwiedze empik, pochodze po ubraniowych itp.

maciek zgadaj lepiej do jakieś niezłej niuni w tej galerii , a nie szwędasz sie bez powodu ...:classic_cool:

"jeśli nie odnosi pozytywów , to idzie się na kolejny spacer z kolejnym łobuzem " czasami trzeba odpocząć od łobuzów maści wszelakiej i poczekać na słodziaka :D Maciuś, interesujące😴

@revolver: zaczepianie obcych kobiet w galerii handlowej jest troche nie w moim stylu;)

czasami trzeba odpocząć od łobuzów maści wszelakiej i poczekać na słodziaka ależ my łobuzy jesteśmy bardzo słodcy - wiesz o tym - jednocześnie nie pozwalamy wysypywać się tonom cukru z kieszeni

@revolver: zaczepianie obcych kobiet w galerii handlowej jest troche nie w moim stylu więc czekaj na znajome :)

Słodki, ale Ty nie jesteś łobuzem ;) a teraz czas ruszyć krągłości sprzed kompa :P🖐️

gdzie mnie nogi poniosą wiem jestem "grzeczny i ułożony" :classic_cool: uciekaj zrzucić te tony :classic_cool: