Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dwadzieścia2

Związek z nim mnie zniszczył

Polecane posty

Nigdy nie byłam specjalnie pewna siebie, ale akurat w momencie kiedy go poznałam bardzo wyluzowałam pod tym względem. Teraz jest źle. Wszystko biorę do siebie, wszystko analizuję, porównuję się do innych. Nawet jak mój brat mówi o jakiś fajnych dziewczynach to zastanawiam się jak wyglądały, jaki miały charakter, czy są fajne, skoro on je chce. Jego byłąz kolei lubiła cała rodzina, koledzy zazdrościli, nadal wszyscy o niąpytają(rodzina mojego na pewno nie). Mój były miał bardzo dużo dziewczyn, kiedy był młodszy seks na imprezie to była dla niego codzienność (widać miał dobrą bajerę a i wygląd dobry). Mimo, że nie jesteśmy już razem a kiedy byliśmy to mi zwisało i powiewało (on się strasznie dziwił czemu nie pytam o jego poprzednie) to teraz to analizuję. Myśli o tym kogo miał są wyczerpujące... :O Nadal jestem w nim zakochana, a jednocześnie nie chcę już z nikim być bo się boję. A potem myślę, ze i tak z nikim nie będębo tylko on mnie chciał... :O Nie czuję się pełnowartościową kobietą. Nie umiem tego opisać, ale czuję się jak taki substytut (chodzi również o fizyczność, twarz, figurę, wszystko). Moj np lubił kobiety w sukienkach, ja ich nie nosiłam bo wydaje mi się, że źle wyglądam... Mogłabym pisaći pisać.

Gość artt1
skoro tak piszesz,to może czas zakonczyc ten związek,,,a on co na to rozmawiasz z nim o tym,sygnalizujesz mu to jakos?

Gość uwagauwaggggaa
wspolczuje

Gość dsdffgfgfgfg
nigdy tego nie zrozumiem jak mozna kochac ruchacza, przeciez to gorsze od bydlaka. kochac mozna ale wartosciowego faceta ale nie ruchacza, jakas ty glupia