Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemocochodzi

Numer polski w Orange - Kto zna wyjście?

Polecane posty

Gość niewiemocochodzi

Mam problem. Mieszkam na stałe za granicą, mam konto bankowe w zagranicznym banku, ale nie mam karty kredytowej, za to posiadam polski numer w orange i chciałbym go zachować problem doładowanie! Nie mam na tyle zaufanych znajomych, którzy przesłaliby mi kod doładowania i nie mam też możliwości sam kupić karty z doładowaniem, a już w ogóle nie mam możliwości kupić doładowanie przelewem interntowym, bo orange polska obsługuje tylko polskie banki online. Czy ktoś zna jakiś możliwy sposób doładowania przelewem internetowym z zagranicznego banku? Dzięki za ewentualne rady.

Gość Emmett Fitz-Hume
Kup doładowanie elektroniczne na allegro płacąc kartą przez PayU.

A nie możesz kupić zagranicznej karty? Przecież tak to rozmowy wychodzą o wiele drożej. Chyba że chodzi ci o to żeby zachować nr. Raz na jakiś czas niech ktoś ci doładuje konto chociażby za 5 zł.. A jak nie masz zaufanych znajomych to ja to mogę zrobić ;) Nie martw się,nie jestem naciągaczką,korona mi z głowy nie spadnie jak komuś pomogę.Sama siedziałam zagranicą i wiem jak to jest.

Gość niewiemocochodzi
No chodzi mi o to, że numer chcę zachować. Mam zagraniczny, ale polski numer jest dla mnie ważny, bo jeżdżę raz w roku, a nie chcę kupować non stop nowego zestawu startowego i po raz setny informować w polsce, że mam nowy numer. Na allegro nie mogę kupić, bo nie mam karty kredytowej, mogę zrobić tylko przelew bankowy przez internet ze swojego banku, a konta bankowego w polsce nie posiadam, bo najzwyczajniej nie mieszkam w Polsce. @Lateksova, jak mogę z tobą nawiązać kontakt? Mogę ci przelewem bankowym zwrócić, albo i poczekać aż dotrze wpłata, ale po prostu zależy mi, aby ten numer zachować.

Gość niewiemocochodzi
Po prostu nie mam w Polsce na tyle zaufanych znajomych, którzy jakkolwiek zechcą sobie zachodu robić i że w ogóle zechcą. W Polsce mam tylko mamę, ale ona jest tak starej daty, że nie mówiąc o tym, że nie korzysta z karty bankomatowej, nie mówiąc o przelewach przez internet, komórkę umie tylko odbierać, i podłączyć do ładowarki heh. Stara kobiecina i nie techniczna po prostu. Nie mam kogo poprosić dosłownie, a już nie chcę zmieniać numeru z dziesiąty raz z rzędu.

Gość niewiemocochodzi
już napisałam :) Mój nick w mailu zaczyna się z małej "L", co by było wiadomo. Dzięki :)