Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdgsdgs

DLACZEGO CENY BILETOW TAK POSZLY W GORE?????

Polecane posty

Gość dfsdgsdgs

mialam wczoraj tylko groszy przy sobie jak wracałam z imprezki, wiec zabrakło mi nawet na zwykły normalny bilet , który kosztuje teraz 2x drożej (skandal), stwierdziłam ze raz pojadę sobie na gapę, a tu.. Kanary. I mam teraz zapłacić 250 zl kary, WTF???? :( :( mam dosyc tej ciezkiej sytuacji naszego kraju, chce mi sie wyc:/

Gość Kamex
Trzeba namówić wszystkich pasażerów, żeby przestali kupować bilety i płacili tym złodziejom

Gość Mademoiselle Megane
hahaah a na imprezkę to nie brakło pieniążków :D:D:D ale 2,5zł na bilet to już tragedia haha.Autobusy na wodę nie jeżdzą ,a benzyna coraz droższa.

Ja od 2 lat jeżdże na gape bo nie stać mnie.Teraz jestem bez pracy. Ostatnio złapał mnie kanar i mam do zapłaty jakieś 150zł. To i tak mało w porównaniu do tego ile wyjeździłam :) NA razie nie zapłace bo nie mam z czego.Mogą mi naskakać

Gość dfsdgsdgs
Mademoiselle Megane - nie badz taka madra. Bilet normalny teraz kosztuje mnie 4,60. To przeciez wola o pomste do nieba. A imprezka - wiadomo, cos mi sie d zycia nalezy, nie czepiaj sie tego, ze człowiek raz sobie zabalować pójdzie, porażka, co za ludzie, taki kraj...