Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idalista s

Bili was rodzicie w dzieciństwie? Mnie tak

Polecane posty

Gość idalista s

najbardziej matka za byle co np wrociłem brudny jesienią z podworka, bylo ciemno i lekcji nie odrobiłem, matka sciagla mi spodnie i waliła reką...albo za to ze byla w sklepie, deszcz zaczał lac a ja nie zdjąlem poscieli i poduszek z balkonu ktore sie wietrzyły. Ojciec rzadziej, jedno lanie pamietam, miałem 9lat, slabe oceny i zchowanie w szkole, na lozku polozył i lał pasem ze 3minuty, a ja sie darłem potem plakalem w pokoju :O

Gość trochę odwlekło to gdzie
raz lanie od matki,a tak to tylko czasami drobne klapsy

Gość tak...nie warto do tego
wracać

bicie się bierze przeważnie ( pomijając skrajne przypadki),że rodzice słabo panują nad tym co się dzieje w domu,ta rodzina to bardzo chwiejna konstrukcja z różnych przyczyn,dlatego ja czytam kogoś,kto pisze,że partner mówi do mnie spierdalaj a my się o dzidziusia staramy i co ja mam zrobić,widać,że to będzie kolejna hodowla bachorów

Gość zosia samosia kafe
mnie tak, ojciec, do 15rż zawsze ze złoscią w oczach, czerwony na twarzy. Mam zal do niego i do matki ze na to pozwalała, wyladowywal frustracje na mnie, brata nie tykał bo pewnie by mu oddał.

z czego może wynikać większość zadym domowych,jak nie z tego,że rodzice mają jakiś problem ze sobą lub ze współmałżonkiem

Gość Elektronikełe ausf.II
mnie stary napierdalał żelazkiem

kiedyś tak było,że prawie wszyscy jakieś dzieci kiedyś mieli,a teraz strach pomysleć,co z bardzo kiepskawej rodzinności wyniknie,w czasach w których ludzie naprawdę nadający się do założenia rodziny,mogący mieć niezły stres co z ich dzieckiem będzie dalej

Gość ja mam pomarańczowy
jeszcze 25-30 lat temu 90% dzieciaków obrywało w skórę

Dostałam w życiu parę klapsów. Byłam okropnym dzieckiem - dziwię się, ze nie obrywałam częściej ;)

tak obrywało,tylko,że też oczywiste było,że te 90 procent najpózniej w wieku dwudziestu paru lat sobie pójdzie na swoje,z kimś się zwiąże,będzie miało swoje dzieci,pójdzie do jakiejś pracy i będzie żyło szarym życiem,mało to było romantyczne,ale jakąś kolej życia wyznaczało,to już tak nie dzieje,a kto wie,co będzie się działo za dwadzieści trzydzieścia lat

a o sensie i bezsensie życia,w świetle miliardów lat ewolucji i nieskończoności Wszeświata,to się mogli ze szwagrem przy wódce pozastanawiać

Gość wielcy znawcy, profesorowie :D
dostawałam klapsy, owszem, ale nie za często. Tylko w przypadkach, kiedy naprawdę przeginałam. Nie uważam, że to coś złego. Wręcz przeciwnie.

Gość taflezja
Klapsy dostawałam od mamy, bo byłam bardzo krnąbrnym dzieckiem :p Ale to były pojedyncze klapsy, na tyłek, przez ubranie. Od taty nigdy nie dostałam. "Lania" nigdy mi nie sprawiono. Aaa, czasami jeszcze od babci ścierą dostawaliśmy z kuzynami, jak jej w kuchni głowę zawracaliśmy :D