forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 10, 2013 Wymagania: -lojalność -oddanie -ułańska fantazja - wiek 26-35 - umiejętność lepienia pierogów będzie dodatkowy atutem Zapewniam: -zabebzpieczenie finansowe -pełne oddanie -wsparcie we wszystkich aspektach Ja: -33 wiosny -wykształcenie wyższe -188 cm - łeb czrny jak smoła - ( z wyglądu ładniejszy od diabła ) - nieokiełznana fantazja ( przy mnie nie można się nudzić ) Zainteresowania: Wspinaczka, strzelectwo, podróże, opera, samochody proszę pisać na: klaudyna14101@wp.pl pora zakotwiczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znowu 10 osób pisze..,,, Napisano Luty 10, 2013 - łeb czrny jak smoła - znaczy rumun jesteś :D ? a mail wskazuje na lesbijke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wróżka z dupy Napisano Luty 10, 2013 wyjaśnij co wg ciebie oznacza "oddanie" wyczuwam nutkę despotyzmu w tym wyrażeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margirit 0 Napisano Luty 10, 2013 nie zgłosiła się żadna ciekawa kandydatka ? :Dmyślisz, że tu znajdziesz kogoś odpowiedniego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 10, 2013 Łeb czarny przyprószony sinym włosiem ( o czym należy nadmienić ) - jestem POLAKIEM ... despotyzm stanowi ideologię - nic ponadto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znowu 10 osób pisze..,,, Napisano Luty 10, 2013 33 lata i siwy ? coś ściemniasz ale faktycznie treść pasuje do jakiegoś 50 latka przeżywającego pierwszą młodośc. pózniej się okaże że ta 3 to pomyłka i miała być 5 :D wstaw do anonsu konkretną stawkę jaką proponujesz kandydatce to zaraz się zlecą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 31 a Napisano Luty 10, 2013 zaluje ze nie jestem z krk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 10, 2013 tylko poważne ofrty...nie róbta sobie jaj... wieczorem podam telefon... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 10, 2013 tak- siwizna jest widoczna, doświadcznia poczyniły pewne spustoszenia... element nieistotny kiedy ma się dobrego fryzjera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margirit 0 Napisano Luty 10, 2013 jestem ciekawa co Cię skłoniło do tego, żeby na debilnym forum szukać kandydatki na towarzyszkę życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wróżka z dupy Napisano Luty 10, 2013 przecież to ściema nie dajcie się nabrać dziewczęta on chce tylko zaruchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margirit 0 Napisano Luty 10, 2013 ja nie kandyduję tylko pytam, bo mnie to ciekawi;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 10, 2013 nie chce mi się wyjaśniać... najwyraźniej potrzeba stabilizaci ... oraz tego co nie wytłumaczalne żadna wyższa filozofia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 10, 2013 *stabilizaCJI trywialny błąd literowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margirit 0 Napisano Luty 10, 2013 a widziałeś co tu ludzie gadają? Każdy pieprzy 3po3 i wyobraź sobie,że masz bardzo duże szanse, że na kogoś takiego trafisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wróżka z dupy Napisano Luty 10, 2013 margirit o niego się nie martw widać że to stary wyjadacz gorzej jak któraś trafi na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 10, 2013 czas pokże. tymczsem idę spać, bo dopiero co wróciłem z delegacji... pojawię się wieczorem... bywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wróżka z dupy Napisano Luty 10, 2013 swędzi mnie cipa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubudubu 0 Napisano Luty 10, 2013 Jestem z Krk. Ale nie wierzę, że w takim miejscu, w ten sposób ogłaszają się wartościowi faceci którzy faktycznie szukają ciekawego związku.. sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niewyżyty91 Napisano Luty 10, 2013 jeszcze jedno. jeśli taką masz możliwość, to wieczorem będziesz mogła obejrzeć mojego zaganiacza przez kamerkę. podam linka jak wrócę z wyra... ...tymczasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach