Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forma artystycznego przekazu

Szukam kobiety z Krakowa - reaktywacja

Polecane posty

Wymagania: -lojalność -oddanie -ułańska fantazja - wiek 26-35 - umiejętność lepienia pierogów będzie dodatkowy atutem Zapewniam: -zabebzpieczenie finansowe -pełne oddanie -wsparcie we wszystkich aspektach Ja: -33 wiosny -wykształcenie wyższe -188 cm - łeb czrny jak smoła - ( z wyglądu ładniejszy od diabła ) - nieokiełznana fantazja ( przy mnie nie można się nudzić ) Zainteresowania: Wspinaczka, strzelectwo, podróże, opera, samochody proszę pisać na: klaudyna14101@wp.pl pora zakotwiczyć...

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
- łeb czrny jak smoła - znaczy rumun jesteś :D ? a mail wskazuje na lesbijke.

Gość wróżka z dupy
wyjaśnij co wg ciebie oznacza "oddanie" wyczuwam nutkę despotyzmu w tym wyrażeniu

nie zgłosiła się żadna ciekawa kandydatka ? :Dmyślisz, że tu znajdziesz kogoś odpowiedniego?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
33 lata i siwy ? coś ściemniasz ale faktycznie treść pasuje do jakiegoś 50 latka przeżywającego pierwszą młodośc. pózniej się okaże że ta 3 to pomyłka i miała być 5 :D wstaw do anonsu konkretną stawkę jaką proponujesz kandydatce to zaraz się zlecą :D

Gość 31 a
zaluje ze nie jestem z krk :)

jestem ciekawa co Cię skłoniło do tego, żeby na debilnym forum szukać kandydatki na towarzyszkę życia.

Gość wróżka z dupy
przecież to ściema nie dajcie się nabrać dziewczęta on chce tylko zaruchać

a widziałeś co tu ludzie gadają? Każdy pieprzy 3po3 i wyobraź sobie,że masz bardzo duże szanse, że na kogoś takiego trafisz.

Gość wróżka z dupy
margirit o niego się nie martw widać że to stary wyjadacz gorzej jak któraś trafi na niego

Gość wróżka z dupy
swędzi mnie cipa:)

Jestem z Krk. Ale nie wierzę, że w takim miejscu, w ten sposób ogłaszają się wartościowi faceci którzy faktycznie szukają ciekawego związku.. sorry.

Gość niewyżyty91
jeszcze jedno. jeśli taką masz możliwość, to wieczorem będziesz mogła obejrzeć mojego zaganiacza przez kamerkę. podam linka jak wrócę z wyra... ...tymczasem 🖐️