Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asqwq

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość asqwq

Witam, mam pewien problem, otóż próbowaliśmy zrobić to z dziewczyna pierwszy raz, ale nic z tego nie wyszło. Nie mogłem w nią wejść, w sensie mój penis nie chciał sie tam zmieścić i bardzo Ją to bolało. Mój penis nie jest wielki bo ma tylko 14cm długości i 13,5 szerokości. Jak jej wkładam palce to jeden wchodzi bez problemu a przy dwóch już jest problem. Była jeszcze po alkoholu, co też jakby zmniejszało ból ale nic z tego. Może mógłby ktoś coś poradzić, może miał już ktoś taki problem ? co zrobiliście ?

Gość qurcze miałam tak samo :(
też nie pozwoliłam mu zaparkować wstyd nie wiem może zbyt duży stres co gorsza nie spieszy się do tego aby znowu spróbować :(

Gość dwdwdwdwdwdwwdwwd
pochwica

Gość qurcze miałam tak samo :(
pochwica raczej nie... ginekolog z usg nie miała poblemu aż tak dużego :)

Gość panienka z okiennka
gowo nie pochwica!! mialam tak samo :p !!! chyba z 6 pierwszych razow mialam :/ tez nie chcialo mi sie rpobowac le sie zmusilam, stalo sie to z rana jak zapytal czy moze sprobowac a ja zaspana powiedzialam no dobra, bo wiedzialam ze i tak nic z tego nie bedzie, poczulam bol a on powiedzial juz jestem w srdoku :p akie bylo moje zdziwienie :p luz, relaks ten bol tzreba przetrwac i nie blokowac sie myslac ze zaraz zaboli !!

gruba błona? trzeba było wykonać zdecydowany ruch a nie powoli się męczyć ;) ps. jeśli ma 13,5 szerokości to obwód musi mieć gigantyczny i pewnie temu nie wchodzi :P:D

Gość sdqweqwa
chodziło obwód 13.5 :P przepraszam za pomyłke :P