Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt70p

Związek homo - jakbyście zareagowali?

Polecane posty

Gość rt70p

Wyobraźcie sobie, że koleżanka mówi Wam, że z kimś się spotyka. Po chwili z rozmowy wynika, że nie z facetem. ;) Jaka byłaby Wasza reakcja? Jestem ciekawa, bo sama jestem biseksualna, ale nie byłam jeszcze w związku z dziewczyną i nie wiem, jak moi znajomi mogliby to przyjąć.

Gość rt70p
Podnoszę.

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na poczatku bym sie zdziwiła ale nie miałabym nic przeciwko ;) kazdy zyje jak chce :)

Gość 039599
Ja mialam taka sytuacje ;) Bylam wtedy z nia,kolega i jedna kolezanka, ona zaczela zartować ze gdyby jakis chlopak ja podrywal to powie ze jest les :D my wtedy w smiech,wiadomo :P a ona na to ze serio .. i ze spotyka sie z dziewczyna. i zaczela o niej opowiadac. Ja oczy jak 5 zł, koleżanka do niej " cooo ? :O o jaaaa" a kolega " no wiesz mi lesbijki nie przeszkadzaja" :D ale jego miny bys nie chciala widziec :D lepiej nie ryzykuj... chyba ze znajomych dobrze znasz i oprocz tego ze przyjma to ze spokojem to nie beda sobie z Ciebie potem zartow robili;P

Gość rt70p
Niech sobie robią żarty, byle nie chamskie. Ja mam dystans do siebie. ;) O mojej orientacji kilka osób już wie i nie było ani jednej negatywnej reakcji, ale zastanawiam się, jakby to wyglądało jakbym miała dziewczynę i nie ukrywała tego związku przed otoczeniem. Wiecie, jak dziewczyna zaczyna się spotykać z chłopakiem, to zaraz wszyscy muszą go poznać itd. i ciekawe, czy z drugą dziewczyną byłoby podobnie. :)

Gość rt70p
Podnoszę.

Gość rt70p
Heeej, podnoszę ;)

Gość pomysłowa Gośka
najpierw szok a zaś -łe szkoda,żal mi cię ...itp:D, ale ogólnie to spoko:D

Gość rt70p
Żal mi cię? Czemu?

mam znajomą lesbijkę, która ma od lat dziewczyne. nie pamiętam jak zareagowałam, ale chyba naturalnie, nie był to dla mnie jakiś szok i nie jest jak ją widze z jej dziewczyną...

Gość pomysłowa Gośka
no , że nie będzie typowej rodziny , wiesz mąż ,żona,dzieci - wiesz o co mi chodzi:)

Gość gkdj
Normalnie,przecież to nie moja sprawa. Mam kolegę który wydaje się być gejem.Ma takie zachowanie,nie tylko ja to zaobserwowałam.Miał chyba z dwie dziewczyny ale jakoś szybko się to kończyło. Lubię go,inni znajomi też.Nawet jeżeli przyznał by się do tego że jest gejem,traktowałabym go tak samo a może nawet lepiej bo na pewne tematy rozmawiałoby się łatwiej,teraz muszę uważać na to co mówię.

Gość MamGoraczke
Zero reakcji - nie zszokowało by mnie to, ani nic takiego, normalnie bym to przyjęła, identycznie jak gdyby powiedziała, że spotyka się z facetem

Gość henk1
Chore.Jednego posadziłbym na dziurawym krześle i to co zwisałoby z dołu to jednym zamachem wycioł i posypał solą.Ale by dar Gumę !!!!!!!!!!!!!!! .

Gość rt70p
I nie obgadywalibyście tej osoby za plecami? Nie chodzi o to, że jakoś specjalnie się tym przejmuję, ale jestem ciekawa. ;)

Gość x.es.
normalnie, ja jestem homo i mam wielu znajomych bi lub homo wiec nie byloby to dla mnie problemem.;]

Normalnie, mój przyjaciel jest gejem i ciągle mu szukam faceta, bo to taka sierotka, że sam nie może trafić na fajnego.

Ja bym nie obgadywała, dla mnie homoseksualiści to nic jakieś szokującego, no chyba ze by mi powiedziała " mam dziewczynę i chcemy adoptować dziecko " to wtedy bym do niej sympatię straciła :P

Gość gkdj
Nie obgadywałabym,bo miałabym pewność ze jest tym za kogo go uważałam.Teraz robi z sibie lekkie pośmiewisko.Jego styl,zachowanie,podejście do wszystkiego...nikt go nigdy z nas nie pytał co na ten temat uważa ale on wie co o nim myslimy. Jest fajnym kumplem i do zabawy i pogadania

To ją Cię les-autorko proszę o radę co zrobić z dobrym kumplem, który nagle stwierdził, że on nie chce już być gejem, bo mu się niestabilność związków nie podoba, on chce być hetero. Niby oficjalnie to on jest bi, ale może w 20%. Męczy się, i to ja, hetero, muszę go przekonywać, że "tego się nie leczy". Tłumacze mu od tygodni, żeby sobie dał spokój, na razie poskutkowało zapisaniem się do psychologa.

Gość rt70p
Skoro jest biseksualny, to niestety jest narażony na takie "wahania". Ja też w swoim życiu miałam różne fazy, bo ten wybór jaki daje mi moja orientacja jest problemogenny. ;) Dobrze, że Twój kolega zapisał się do psychologa, on mu na pewno lepiej doradzi niż laik.

Ja Równiez Jestem Bisexualna.. i spotkalam sie z roznymi reakcjami noa ale to juz zalezy od kazdego czlowieka... jak zareaguje na to i jaka to jest reakcja trzeba ja przyjac no coz kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie itd

Gość lubię motyle
jeśli koleżanka byłaby z kobietą to nie obraziłbym się

Gość ja tez mam
duzo znajomych bi w tym wiekszosc to dziewczyny - czasem ktos obgada, inny przewroci oczami albo sie skrzywi ale nie sa pietnowani

Gość wtytytuiui
ja bym pomyslala, ze ma nasrane we lbie i plynie z prądem jak zdechla ryba bo teraz jest moda na dewiacje. bym sie smiala z glupiej 🖐️

Ha ha moda dobre mi tez rozumiem ze Ty podazasz tylko za moda i wszystko robisz na pokaz bo inni tez to robia? ŚMIECH

Gość rt70p
Tak właśnie myślałam, że co niektórzy pewnie uznają, że chcę na siłę być taka inna i fajna... Ale cóż poradzę, taką mam naturę. ;)

Wcale bym nie zareagowala - tzn. nie inaczej, niz gdybys powiedziala, ze masz chlopaka. Mam wsrod znajomych osoby homo- i biseksualne i jakos nie zmienia to mojego stosunku do nich. Niektorym zwiazek homo kojarzy sie osobami obnoszacymi sie ostentacyjnie ze swoja orientacja itd. - mnie drazni nadmierne okazywanie uczuc publicznie niezaleznie, ze tak powiem, od plci osob ktore to robia, wszystko jedno czy jest to para homo czy hetero. Sam fakt bycia z osoba tej samej plci - ot, zwiazek jak zwiazek, szczescia zycze :)

Nie przejmuj sie opiniami innych wazne jest to Jakie Twoje jest zdanie a najwazniejsze jest to ABYS ZAWSZE POZOSTAWALA SOBA