Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet23

Chcialbym się zakochać!

Polecane posty

Gość facet23

Chciałbym pokochać dziewczynę tak mocno aby móc robić jej niespodzianki, starać się o jej względy, przekonywać ją do siebie, uszczęśliwiać ją każdego dnia. Ale problem jest taki, że nikogo takiego nie poznałem, bardzo mi tego brakuje i wiem, że podołałbym temu zadaniu, miłemu zadaniu.

Gość hmm jestem
zainteresowana :D

Gość tego Ci życzę...:)
to takie miłe uczucie kiedy On pyta jak się czuję przytuli i pocałuje i popatrzy tak...😘 i te miłe sms-y na dobranoc...:)

Gość facet23
Pewnie, że miłe - także dla faceta. Dlatego mam nadzieję, że zmieni się to prędzej niż później bo lubie tak mieć i lubię dawać radość dziewczynie. Tylko brakuje mi teraz tego elementu zakochania, chcę być z kimś takim i móc się dla tej osoby starać. Chcę się zakochać:)))

Gość Haniaaaaaa
wow, jaki miły gość

Gość on nie jest jedyny :)
Też mam 23 lata... tez jestem sam, ale to chyba kwestia dużych wymagań u mnie. Jedno jest pewne... jak zacznie mi na kimś zależeć to będzie to najszczęśliwsza kobietka na świecie :)))) Obiecuje

UUu miałem taką, tylko że za bardzo mi zależało i dziewczyna miała wszystko co chciała.. Wiedziała, że może sobie pozwolić na wszystko dlatego znalazła sobie drugiego ;/

Gość nalnlala
Mam 19 lat. Nie miałam nikogo na poważnie.Nigdy nie byłam zakochana.Mam w sobie tyle miłości ale nie mam się nią z kim podzielić.To takie smutne...

Gość zenek6846818616
"Mam w sobie tyle miłośći, to takie smutne" :D

Gość nalnlala
:D

Gość nalnlala
Wy się śmiejecie ale to taka smutna prawda z mojego zycia

Gość on nie jest jedyny :)
ale coś w tym jest :) Bo do tej pory raz na chyba 100 przypadków staranie było większe z mojej strony i??? nic z tego nie wyszło :) Chyba wolicie byc 'olewane' dziewczyny...

Gość Dzis
E tam olewane, są dziewczyny co lubią gierki lub takie co stawiają na prawdziwe, szczere uczucie, nie na tydzien,miesiąc tylko z myślą, że spędzi się cale życie z ta druga osoba. Naiwne?

Gość nalnlala
Ja szukam właśnie kogoś prawdziwego, szczerego. Jednak mam problem z tym że nie potrafię żyć chwilą tylko sobie myśle czy ten ktoś bedzie odpowiedzialnym,zaradnym i doszłam do wniosku że jeżeli w życiu jest dużo problemów to nawet miłość nie potrafi tego ciągnąć.

Gość facet23
I tu nie chodzi o biadolenie, że mi źle, smutno, nikt mnie nie chce i nie mam z kim... etc. Chciałbym poznać taką dziewczynę dla której będę chciał się postarać a ona odwzajemni uczucie jakim ją obdarzę. To jest świetny stan, czasem krótkotrwały a gdyby było tak długo i z obu stron? Fajnie by było. Powiem Wam ludziska... MIŁOŚĆ to najlepsza rzecz jaka nam sie mogła przytrafić. Teraz czekam aż dopadnie i mnie:)

Gość Luffy

Też jestem sam a bym  chciał sie w końcu zakochać mam 26 lat dalej jestem sam jak bym miał dziewczynę to by była najścieśliwszą dziewczyną na świecie że ma takiego chłopaka jak ja i krzyczeć bym chciał na głos przy niej ze ja kocham tylko nie wiem kiedy to się wydarzy