Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandraSzkocja

Ciaza i zapalenie drog moczowych ?

Polecane posty

Gość SandraSzkocja

Zaczne od poczatku, 2 dni przed @ zaczelam czuc sie dziwnie niz zawsze. Zdecydowalam sie na zrobienie testu i wyszedl blado pozytywny ale wyszedl. Nastepnego dnia zrobilam jeszcze jeden i taki sam wynik. @ powinnam dostac 4 ale nic sie nie pokazalo. Piersi bardzo obolale, no i bylo mi bardzo niedobrze. 5 zrobilam kolejny test i wyszedl pozytywny i tak dwa nastepne i kazde pozytywne. 8 zaczelam krwawic nie duzo no i byly skrzepy. Pojechalam do szpitala okazalo sie ze mam zapalenie drog moczowych, zrobili mi test z moczu i wyszedl negatywny. Krwawienie ustalo juz wczoraj wieczorem. Czyli trwalo to tylko dzien, zero bolu. A ja nadal czuje sie w ciazy. Liczac wyszlo by na 5 tydzien ciazy. Co robic i myslec?

Gość ciaża bichemiczna
niestety

Gość dokładnie przykro mi
ale to była ciąża biochemiczna :( Moze w następnym cyklu uda się donosić-powodzenia ! tylko wylecz stan zapalny

Gość nnnananan
Niekoniecznie biochemiczna, skoro nadal czujesz się w ciąży, tylko nie za bardzo zrozumiałam tesy z moczu wychodzą pozytywne? Może poprostu z jakiś względów miałaś krwawienie, w ciązy też występują, wczesnemu poronieni towarzyszy też ból brzucha.

Gość ttgsgsgs
Odsprzedam jedno opakowanie duphastonu zofia_n@yahoo.com

Gość SandraSzkocja
Zrobilam juz tyle testow i wszystkie pozytywne. Jeden wyszedl negatywny a byl robiony wieczorem. W szpitalu bylam w nocy i tez wyszedl negatywny a lekarz powiedzial ze moge miec niskie hcg. Jutro mam zrobic test ponownie.

Gość nannana
ale już nie krwawisz?przeszło? to okaże się po hcg czy wciąż jesteś w ciąży, jeżeli jednak czujesz się ciążowo to najprawdopodobniej tak, ja we wczesnym poronieniu jeszcze przed krwawieniem utraciłam objawy ciążowe

Gość SandraSzkocja
Ja nadal czuje sie w ciazy, a jak mieso czuje to odrazu mi sie zwraca. Juz w ogole nie krwawie.

Gość nannana
Trudno powiedzieć, jutro się okaże po hcg, czy ciąża przetrwała po krwawieniu

Gość SandraSzkocja
No ale przy poronieniu sie krwawi a ja mialam tylko plamienia i zero jakiego kolwiek bolu. Z tego co slyszalam to zapalenie moze dac falszywy negatywny wynik

Gość nannana
No i robiłaś go wieczorem, możesz nadal być w ciąży

Gość SandraSzkocja
Jutro mam robic znowu test. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze