Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirrrrrathhe

Kto z Was był w USA? Mam kilka pytań, jest tam jak pokazują na filmach ?

Polecane posty

Gość pirrrrrathhe

Te przedmiescia, małe miasta i wsie sa takie jak na filmach? Ladne domy, drzewa, zielone trawniki, wszyscy sie znają , mowia dzien dobry? Wiekszosc Amerykanow to puszysci i grubi ? Czy faktycznie w sklepach jedzenie jest takie tanie dlatego żrą jak szaleni ?

Gość MIESZKAM W USA
Jedzenie drogie Ciuchy bardzo tanie, markowe CK TH i wiele innych za psie pieniadze Ludzie sa mili prawda Grubu? wg mnie nei widac tego az tak

Gość hjhkljlkjk
jedzenie kosztuje normalnie, moze sie wydawac ze tanie bo czesto sprzedają w pakietach, kup dwie paczki a drugie dwie dostaniesz gratis :D i tak masz kilo chipsow za grosze :D

Gość grubasy wpieprzaja junk
Ci co sa tak grubi zazwyczaj wpieprzaja fast foody - cheesburgera za $1, kiedys w Walmarcie stal przedemna facet spasiony jak swinia a wozek caly wypchany takimi obiadkami za $1, w tych obiadkach to niby ziemniaki, surowka i mieso:O wiec wyobz sobie jaki to musial byc fantastycznej jakosci obiadek:O. Moja kolezanka z pracy tez jest tlusta ale co zamiast kanapki do pracy albo kupic soie cos pozywnego w czasie lanchu to ona butla coli i paczka czipsow a wieczorem nastepne dwie butle coli i McDonalds

Gość hjhkljlkjk
a ubrania fakt są baaaardzo tanie u nas np spodnie levisy (chujowej jakosci ) są po 300zlotych a tam za 28 dolarow i sluzą do kopania w ogródku :P

Gość psiaki nha gigancie
ja obecnie jestem floryda więc klimat super ,poza tym szału nie ma , patologia jak wszędzie , ceny w porównaniu do zarobków też nie powalają

Gość IMO12335
Że niby nie widać otyłości Amerykanów? :D

Gość kij od firanki
a dużo pedalstwa w ameryce i lesbijstwa i transeksualistwa? dużo?

Gość oj wez nie pertol heh
Nie gadaj bzdur, bo za amerykanską pensje mozna zyc przeciętnie ale na poziomie - zwykły Polak sie cieszy,stac go na jedzenie, fajne ciuchy i auto albo maly dom, amerykańcom czy innym anglikom to mało bo są nienażarci i ciagle chca wiecej na konsumpcje

Gość yankee woman
Trochę durne pytanie: jasne, że normalne życie wygląda inaczej. Owszem, są miejsca gdzie jest pięknie w stylu Dynastii, ale większość mieszkańców Stanów żyje bardzo skromnie. Tak, są dużo milsi i bardziej tolerancyjni niż wścibscy Polacy, nie mają tyle głupich dylematów typu: czy wypada?... Co to kogo obchodzi, co robisz, ubierasz, robisz. Jak ci z tym dobrze, to twoja sprawa. Ciuchy są tanie, rzeczywiście, Levisy czy TH to żaden szał., ja to noszę na codzień, tak jak inni ludzie tutaj. Ale ogólne wrażenie jest smutne, pieprzony czarnuch kończy ten piękny kraj w przyspieszonym tempie.

Gość 012211f1f5d
Zyją sromnie bo nabrali kredytow jak nienormalni, taka prawda a teraz zrzucają wszystko na prezydenta :O smiechu warte :D trzeba bylo myslec wczesniej

Gość 012211f1f5d
widziałam kiedys jakis dokument o skutkach kryzysu i wypowiadała sie rodzinka, piekny salon, z tylu ogromna plazma, mąz siedzi na slicznej kanapie z zoną , usteczka napchane silikonem, dwie córki bawią sie na dywanie i facet opowiada, ze pracuje na dwa etaty, zona tez pracuje po 10 godzin , ze mają krredyty i na koncu ze musza jakos utrzymac stope zyciową buhahahahah pieprzony konsumpcjonizm, zapieprzają od rana do nocy by miec na telewizory, dywany, ajfony i mase szajsu :D

W USA i Kanadzie wszystko jest robione na pokaz. Te piękne domy sypią się od środka, po 30 latach remont generalny, po 50 latach najtaniej zburzyć. Ludzie są mili tylko powierzchownie, nie ma takich prawdziwych znajomości jak w Europie, "przyjaciel" cię zdradzi za 200$, albo przespi się z twoja dziewczyną i powie "Sorry, life". Ludzie w ogóle są strasznym pustakami, nic ich nie interesuje oprócz najebania się i seksu. Nie, żeby to mnie nie interesowało, ale nie samym chlebem człowiek żyje. Jedzenie to oddzielny temat. Jest tak oblesne, że normalnego zarcia z supermarketu po prostu nie da się jeść. Piwo to w ogóle legenda, to są po prostu pomyje. Żeby więc mieć jedzenie na poziomie, trzeba zapłacić 2-3 razy tyle, co w Europie. Przeniosłem się z Kanady do Niemiec. Tutaj w końcu mam cennych przyjaciół: Włochów, Greków, a nawet Walijczykow i Angoli. Niby tacy zimni, ale i tak lepsi. Jest z kim wpaść pod stół, ale też z kim o życiu pogadać.

Gość missthetrain
ktora pizdzia kasuje wpisy z tematu? :D

Gość tralal lalalall
dla amerykanów kazdy jest ''friendem'' :D

Gość yankee woman
jestem pisda i kasuje antyrasistowskie tematy i penis me do, hellou