Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfsfdsffds

Pytanie do facetów. Czy znacie ładne dziewczyny, z którymi NIE chcielibyście być

Polecane posty

Gość dfdfsfdsffds

Chodzi mi o takie naprawdęładne dziewczyny. Jeśli nie (w co wątpię :D) to dlaczego?

Gość on28w
Znam taką jedną, na imprezie przelizala 3 kolesi po kolei

Gość wypadek pod szczekocinami
chyba na kolei? :P

Antypatyczna osobowosc, lenistwo, przesadny materializm, brak zainteresowac (na dluzsza mete wieje nuda), niezaradnosc.

Gość 67uik
Znam kilka takich dziewczyn a właściwie kobiet - a dlaczego? Są fajne, ładne ale nie czuje nic do nich choć pewnie buziak czy przytulenie sprawiły by mi radość.

Gość IMO12335
Znam. A powodów mogą być dziesiątki. ­ A że jakaś tam się po pijaku przelizała z losowymi fagasami, to nie żaden problem, tylko normalne zachowanie dzisiejszych wyzwolonych samic. :classic_cool:

Gość Fall
"to dlaczego?" prostaczka i chamka. podczas kłótni w pracy wyzywa stare pracowniczki

"Czy znacie ładne dziewczyny, z którymi NIE chcielibyście być" ­ Znam. A dlaczego nie chciałbym z nią być? Długoletnia przyjaźń - jakby coś nie wypaliło, to ani związku, ani przyjaźni.

Gość podstawowym powodem jest to
że ONE nie są nimi zainteresowane :D

Gość Cherepah
mnóstwo. ale po co mi to, ta jedna co mam mi wystarczy.

Gość zxvzxvvcz
Znam. Próżna i pusta księżniczka, z zadartym nosem, która czeka aż facet uklęnie u jej stóp. Czeka i czeka, bo wszyscy wieją od takiej.

Gość Cherepah
Babcia zaspokaja wszystkie moje potrzeby, jest idealną kochanką :)

Gość JaZnamAle
swoja cipe traktuja jak lotnisko :D dlatego nie chce z nia byc

Gość Heniu
Być w sensie chodzić po bułki? Znam wiele takich: 1. Agata - narkomanka 2. Beata, Bożena - prostytutki 3. Celina - nawiedzona, seks tak na wszelki wypadek - 10 lat po ślubie 4. Danuta - głupia jak but, poszedłem z nią na kawę tylko dlatego, że obiecała mieć poważną minę i nic nie mówić 5. Edyta - jak chcesz być popychadłem to proszę bardzo, ona uważa, że facet to ma tylko płacić i znosić jej humorki typu "gdybym chciała, żebyś p....ł tobym poprosiła o to" - na moją uwagę, że skoro ją zaprosiłem to mogłaby się oderwać na chwilę od laptopa i smartfona 6. Felicja - ma AIDS i wszyscy o tym wiedzą 7... - znam kilkadziesiąt takich. I co z tego?

Gość ja jestem normalny
Ja znam taką. Jest strasznie zgorzkniała, cnotliwa i moralizuje wszystkich. Każdy ją rzuca po mniej więcej 2 miesiącach.

Gość dedede
znam cala mase takich dziewczyn wyglad to naprawde nie wszystko zachowanie i ich sposob bycia kompletnie mi nie odpowiada, przez co w ogole nie sa interesujace

Gość ja jestemmm
ładna, mam dużo męskich przyjaciół, kolegów, ale żaden nie chce ze mną byc. :) utrzymują ze mną kontakt, rozmawiamy, spotykamy się całą paczką, ale żaden nie proponuje mi randki. Lubimy się i szanujemy. Czemu jestem sama? :) Jestem ZA MIŁA. ;) Zbyt dobra, chętnie wszystkim pomagam, jestem życzliwa i faceci uznają, że robiąc to bezinteresownie nie znam swojej wartości i się nie szanuję. What can i do?

Gość to jest tak że
ciekawy temat :)

Gość magariteLubiePic4345
BREDNIE,TE ŁADNE WYBIERAJA NAJLEPSZYCH I BYLE CZEGO NIE WEZMĄ.NORMALNY FACET TO NIE DLA NICH.MAM KOLEZANKI ..MAM ZNAJOMYCH OBSERWUJĘ I WIDZĘ.

Gość magariteLubiePic4345
""podstawowym powodem jest to że ONE nie są nimi zainteresowane "" TRAFIŁES W SEDNO SPRAWY ALE TE BURAKI NIGDY SIE NEI PRZYZNAJA DO TEGO. I ICH MOTTEM JEST"ŁADNA znaczy PUSTA.

Co z tego, ze sobie wybierze skoro ktos nie chce z nia byc? Do tanga trzeba dwojga🖐️