Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet na dyskotece...

Dlaczego dziewczyny zachowują się tak dziwnie na dyskotekach ??

Polecane posty

Gość Facet na dyskotece...

Cześć. Mam pytanko do dziewczyn ,szczególnie tych chodzących na dyskoteki... Dlaczego co niektóre uważacie się za nie wiadomo kogo, gdy chłopak poprosi was do tańca? . Na przykładzie ; w sobote byliśmy z kumplami na dyskotece... poszliśmy na sale disco i wylukałem fajną dziewczynę tańczącą z koleżanką... poszedłem z jednym kolegą do nich i poprosiłem tą "swoją" do tańca... no zgodziła się , to kumpel żeby ta druga nie stała sama też ją poprosił a ona " NIE DZIĘKI !!" i poszła sobie wielce obrażona i jeszcze jakieś fochy stawiała ... według mnie? - ŻAL !. Możecie mi to jakoś wytłumaczyć? Kumpel przecież nie chciał jej całować ani się z nią żenić ! tylko zatańczyć...

Gość rt70p
Nie oceniaj wszystkich przez pryzmat jednej dziwaczki. :) Może akurat miała zły dzień i coś jej odwaliło... Też nie rozumiem takiego zachowania.

Gość nalnlala
Jakieś dziwne! Ja uwielbiam tańczyć ale u mnie na dyskotece są tylko tacy którzy tańczą z butelką piwa.

Gość los musi zmienić moj
trafił na jakąs zadufaną lalunię, dla ktorej Twój ziomek nie był "z tej samej ligi"... olać takie.

Gość może zachowałeś się dziwnie
no jak podszedłeś do nich z wilką erekcją to się dziewczyny spłoszyły zboczusiu

Gość kulawy tancerz
a ja chodzę na dyskoteki i imprezy głównie po to żeby się trochę napić popodrywać dziewczyny i pogadać z kumplami nie lubię tańczyć a dziewczyny mnie czasem zmuszają a tańczę kulawo :D więc nie chcę tańczyć i co zrobić odmawiać tańca zaproponować coś innego ? czy tańczyć smiać się z siebie czy jak to rozegrać pomoże ktoś ? najlepiej kobieta jakaś

Gość Fall
pewnie chciała tańczyć z tobą

Gość rt70p
Też parę razy olałam facetów na dyskotekach (bo np. w tym momencie byłam zmęczona i nie chciało mi się tańczyć, albo po prostu facet był obleśny i nie chciałam z nim mieć do czynienia), ale zwyczajnie pokręciłam głową, że nie, bez jakichś fochów.

Gość e-konto
dlaczego obrazacie tadziewczyne. po prostu nie miala ochoty z nim zatanczyc. czy kazda prosba do tanca musi byc rozpatrywana pozytywnie- chyba nie. i nie znaczy to ze dziewczyna to zarozumiala lalunia.

Gość Puste laski na dyskotekach...
może zachowałeś się dziwnie no jak podszedłeś do nich z wilką erekcją to się dziewczyny spłoszyły zboczusiu Koleś daruj sobie takie komentarze ... ja zaliczam się do tych normalnych... kulturalnie podszedłem do dziewczyny i spytałem czy by zatańczyła.... a wtedy byliśmy jeszcze przed % więc ogarnialiśmy temat!

Gość rt70p
kulawy tancerz Powiedz "ostrzegam, że nie umiem tańczyć" i nie przejmuj się, jak coś głupiego zrobisz to śmiej się z samego siebie. Ja zawsze ludziom wykręcam ręce w tańcu itd., ale się z tego śmieję, krzywdy im przecież nie zrobię. ;)

Gość Haleena 1939e
ja odmawiam tanca tylko wyjatkowo brzydkim, grubym, starym albo zbyt pewnym siebie :)

Gość ja ci powiem rób tak !
Powiedz że właśnie miałeś wypadek i coś ci spadło na stopę więc nie moższe się "płynnie" poruszać albo w ogóle tańczyć

Gość Rozegraj to tak
powiedz że masz wielką erekcję na widok tej panienki która cię porosi do tańca i nie możesz wstać albowiem dbasz o dobrą atmosferę takt i smak :D:D:D

Gość Puste laski na dyskotekach...
do e-konto : Wszystko by było dobrze gdyby dziewczyna ( tak jak napisała poprzedniczka) uśmiechnęła się i pokiwała głową ,że nie... to wystarczy. A co niektóre ( kilka razy widziałem) reagują jak by ktoś im zaproponował seks analny czy coś...

Gość omegi222
kulawy tancerz ja mam identycznie tyle ze ja jestem dziewczyna :D ale poprostu niecierpie tanczyc, nie umiem i w ogole mnie to nie cieszy. wole siedziec przy stoliku pic i gadac a jak jest jakis fajny kawalek to glowa poruszam :D i tez mnie ciagle jacys faceci ciagna do tanca i przewaaznie klamie ze mam zwichnieta noge albo cos haha

Gość kulawy tancerz
rt70p No zrobię tak jak mówisz przynajmniej mój zapewne nieudolny taniec wszystkich rozbawi :D laski mną zawsze tak wywijają że się można przwerócić :D

Gość kulawy tancerz
jakis fajny kawalek to glowa poruszam hehehe :D dobre

Gość kulawy tancerz
kulawy tancerz ja mam identycznie tyle ze ja jestem dziewczyna ale poprostu niecierpie tanczyc, nie umiem i w ogole mnie to nie cieszy. wole siedziec przy stoliku pic i gadac ;) rozumiem Cię doskonale słonko

Gość dyskotekowy gość
NIe próbujcie rozumieć kobiet bo one są nienormalne

Gość nie wiem z czego robiesz
wielkie haloo mi też odmówiły czasem dziewczyn powiedziałem że ok i poszedłem tańczyć z inna lub się napić czy wrócić do kumpli to normalne mogłeś jej nie wpaść w oko może źle się czułą nie wiadomo po za tym większa część dziewczyn nie odmawia :) PS. może nie umie tańczyć albo nieśmiałą

Gość kulawy tancerz
omegi222 Ale nigdy nie tańczysz ? No ja tam czasem zatańczę moim dziwnym stylem :D

Gość kulawy tancerz
nie wiem z czego robiesz Zgadzam się z tobą

Gość o rany tany
hehe ja tez jestem dziewczyna i nienawidze tanczyc, nie umiem i zle sie czuje tanczac, wiec wole nie tanczyc omijam dyskoteki, bo nie lubie siedziec sama przy stoliku, a nie lubie tez jak ktos na sile doslownie za reke ciagnie na parkiet mimo odmowy :/ a co to za tekst ze kolega tez poprosil ta dzieczyne do tanca, zeby sama nie stala... moze dlatego nie chciala tanczyc, bo z łaski ja poprosil :P

Gość dsCutrdd4e345dd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Problemy zniknely.

Gość gość
Może jest lezbijką.

Gość gosccc
pewie pozazdroscila kolezance ze zaprosilo ją do tanca ,,ciacho" a jej zostaly okruszki...

Gość gość
Zapraszam do zapoznania się z nowoczesnymi narzędziami do rekrutacji pracowników: tomastest.eu

Gość gość
albo kolega był brzydki, albo ona zbyt wymagająca, znam takie dziewczyny, fajny chłopak chciał zatańczyć, ja mówię "czemu ne chciałas? " a ona "nie pozwole za pierwszym razem niech podejdzie drugi raz"

Gość gosciowa
niektore dziewczyny są dziwne.