Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czylimuszaa

chcialbym miec dziewczyne niestety wszystkie kurwy zdradzaja

Polecane posty

Gość czylimuszaa

albo leca na bogatych sponsorow, albo wypinaja dupe przystojniakom

Gość yyyyyyhhhhhhhhhyyyyy
e tam

Gość wyznawca Vicca
to zastartuj do posła Biedronia

Gość Wszechwiedzącyczłek
Dokładnie jakbym czytał swoje myśli. Dziś laska zawsze zdradzi. Zobaczy lepsze auto i jak sroka poleci na błysk lakieru, albo zobaczy przystojniaka to rzuci się jak suka w rui.

Gość czylimuszaa
to nie sa moje mysi, to prawda

" chcialbym miec dziewczyne niestety wszystkie kurwy zdradzaja" to poszukaj kogoś spoza środowiska

Masz racje... Sama jestem świadoma, że dziewczynie nie zależy na chłopaku tylko z dobrym serduszkiem, który będzie je kochał i kupował kwiatuszki :) Zawsze byłam uczuciową dziewczyną, jak się zakochałam to myślałam, że na zawsze... Raz miałam chłopaka z którym byłam ponad 3 lata i tylko od niego nie wymagałam niczego więcej prócz miłości, ale byłam gówniara, z dorosłą kobietą nie jest tak łatwo... Wiem jak na mnie wpływa kasa, dobry samochód itd itp... Każda jest zdolna do zdrady po byle kłótni, każdy przystojniak zawróci jej w głowie i świata po za nim już nie widzi... Którakolwiek teraz zaprzeczy nie wie co mówi, ale warto liczyć na cud!!! Tylko wtedy każdy mężczyzna okazuje się skurwielem i to on zdradza, a ona płacze w poduszkę :D Się czepiacie, a sami nie jesteście lepsi...

Gość hehalezal
z tym przystojniakiem zrozumie ale taka sari to blahara i dziwka stare babsko ale tez taka smutna informacja ze ci przy kasie wole troche mlodsze sam gdybym mial kase nie zwrocilbym uwagi na stary towar, natura :)