Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paanaa Młodaa

Bażantarinia Pszczyna - jakie opinie?

Polecane posty

Gość Paanaa Młodaa

Czy kotoś słyszał coś o Bażantarni w Pszczynie? Chodzi mi o opinie na temat organizacji tam wesela? Czy kotś był tam może na weselu lub słyszał jakies opinie na temat tego miejsca?

Cześć, ja byłam, jako gość z najbliższej rodziny:) Powiem Ci tak:) Okolica, wnętrze piekne, tylko niezbyt przestronne. Wesele na max 60 gości, inaczej tłok przy stołach. Nie ma klimy, tylko jakis zimny nawiew z piwnicy, który w razie wielkiego upału niezbyt sie sprawdza. jedzenie bardzo dobre, tylko obsługa pracuje w żółwim tempie, no ale to moglo juz akurat ulec zmianie:) No i kontrowersyjny właściciel pętający się ciągle i zagadujący gości na smierc, ale to akurat co kto lubi;] ogólnie mozna polecic jak najbardziej, na małe przyjęcie lub wesele.

Gość Paanaa Młodaa
Dzięki katranka z odpowiedz :) Cieszę się, że Ci się podobało bo własnie planuje tam swoje wesele :) Stoły byłu okrągłe czy prostokątne, bo podobno można wybrać i zastanawiam się które lepsze. Na weselu był dj czy zespół, ja planuję dj. Trochę się martwię, ze tańce są na osobnej sali i może być problem z wyciągnięciem ludzi do tańca...

U nas były prostokątne, osób chyba 65. Trochę ciasnawo, chociaz dało się przezyć:) Osobna sala nam akurat nie przeszkadzała, nasza rodzina uwielbia tańczyć więc żaden problem. Dj to rozsądny pomysł, bo orkiestra jednak zajęłaby troche miejsca, a sala do tanczenia tez niezbyt duża. Tylko poszukaj naprawde dobrego:) Akurat na tym weselu grał taki troche przypadkowy - ja bym lepiej muzyke dobrała niż on. Z kolei na naszym weselu trafilismy idealnie, zabawa 100razy lepsza niż przy typowym weselnym zespole:)

Gość dorociczka
ja byłam na 25 leciu rodziców,małe przyjątko 40 osób,jedzenie pyszne ,lokal tez ładny ale na wesela to nie za bardzo jest za mało miejsca

Gość Paanaa Młodaa
katranka a możesz mi podać namiary na tego Waszego dj ;)

Gość Paanaa Młodaa
dorociczka super że jedzenie było pyszne :) w planach mamy zaprosić tak ok 70 gości więc pewnie na weselu będzie koło 60-65

Gość zosienka zielonooka
Bardzo ładne miejsce tylko sala trochę mała. Sami nawet zastanawialiśmy się nad bażantarnią, ale ze względu na liczbę gości wybraliśmy inne miejsce.

Gość agnessik84
a czy był ktoś może w bażantarni na weselu, jak był tam ustawiony ten namiot na tarasie??? Właściciel mówił nam że w ten sposób powiększają powierzchnię lokalu, ale nie wiem jak się to sprawdza...

Gość Aśśka
ześć, straszna LIPA!!!!! za 250zł/osoba słaby obiad (nie doprawiony rosół - kucharka zapomniała) późnie 5h przy zimnej płycie (większy wybór jedzenia jest u mnie na niedzielne śniadanie) kolacja słaba jakbym nie była to pewnie nie dałabym wiary to co tam było!!!! wypowiedzi są dość tendencyjne, zobaczę czy mój komentarz znajdzie się na forum? Pozdrawiam Aśka

Gość gość
Ja akurat jak bylam na weselu na 70 osob i weszla zimna plyta to stoly sie uginaly od niej i wybor byl duzy wiec to chyba zalezy od tego jakie menu wezma mlodzi, a z rosolem rzeczywiscie brzmi fatalnie, ale z drugiej strony jezeli piszesz ze w ogole nie bylo w nim przypraw to to chyba byl wypadek a nie dowod ze zle gotuja?

Gość gość
zalezy jakie menu sie wybiera,ja byłam na weselu to najpierw był bardzo duży obiad,kilka rodzaji mies i ryby a po obiedzie deser,ciasto i tort,że potem jak była skromna zimna płyta to raczej mało kto sięgał po przekaski

Gość Paanaa Młodaa
Ja miałam tam wesele w zeszłym roku i na jedzenie to akurat nie mogę narzekać, gościom bardzo smakowało :)

Gość Bimage
Przyjdź na IX Śląskie Targi Weselne, które odbędą się w sali bankietowej Mirabelle przy ul. Paprocańskiej 86 w Tychach już 18 stycznia! W godzinach 10-17 będzie można zapoznać się z promocyjnymi ofertami lokalnych film z branży ślubnej i weselnej. Więcej info na: www.facebook.com/Weselne lub www.tychy-weselne.pl

Gość przyszła_panna_młoda
W Piasku koło Pszczyny jest bardzo fajny hotelik z restauracją http://hotelstyl70.pl/. Byłam tam na weselu kuzynki, było super, naprawdę. O Bażantarni pierwsze słyszę, ale też prezentuje się ciekawie na stronce. Sama niebawem rozpoczynam planowanie wesela, no i też mam dylemat, bo nie wiem, na jaki lokal się zdecydować. Nie zależy mi na niczym dużym, wesele będzie raczej skromne, gości może 60 max.

Gość Przemek i Asia
Bardzo wyjątkowe miejsce!Bardzo sympatyczni i żeczliwi właściciele.Wszystko dopięte na ostatni guzik!od samego początku czujemy się bardzo wyjątkowo pod względem podejścia właściciela jak i urokliwemu specyficznemu pałacykowi , który przenosi nas w całkiem inny świat z dawnych czasów .Ciekawa kuchnia Polecam serdecznie wszystkim ceniącym sobie wyjątkowe urokliwe nietuzinkowe miejsca pozwalające poczuć się naprawdę kimś wyjątkowym!Miejsce- ujmujące!Atmosfera bajkowa!

Gość gość
Bardzo dobra restauracja i jedzenie cateringowe jest w Restauracji Sułtan http://restauracjesultan.pl/ może ktoś byłby zainteresowany gdyby wyprawiał nie wesele a rodziny obiad czy przyjęcie weselne u siebie w domu :) Pyszczne jedzenie szczególnie rolada śląska albo kotlet pszczyński!

Gość gość
Drogo! Mało! Ogólnie kiepskie jedzenie a ceny kosmiczne. Nie polecam na wesele .

Gość gość
Zapraszam do NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy na kierunek Florysta z aranżacją ceremonii ślubnych <-w rok ZA DARMO można zdobyć wykształcenie i wiedzę !

Gość pyzunia

W Pszczynie naprawdę dobrze zjeść można w restauracjazacisze.eu/. Dbają o wysoką jakość serwowanych potraw i wysoki poziom obsługi. Jestem tam stałą bywalczynią i polecam.