Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Australia ma mądrego premiera :) Nie to co inne kraje... (nie wymienię jakie)

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
jestem nader tolerancyjny ale wcale mu się nie dziwię. arabów trzeba izolować tak samo zresztą jak polskich oszłomów spod znaku radia maryja o natanku nie wspomne. na pustynie ich, dzidy dać i niech się wybijają w imię wiary jak przez tysiące lat to czynili :D na niedobitków bombę spuścić i będzie normalnie a średnia iq na świecie znacznie wzrośnie. dobrze że jest kościól latająceog potwora spaghetti jak wiara zacznie być obowiazkowa to będzie się gdzie zapisac.

Gość prowokacja jak nic!
"JanetCC Jaka prowokacja? Paczka została nadana USPSem Express i szła do mnie do Australii prawie 2 miesiące. A jak ktoś wierzy w szybkie usługi pocztowe w tym zakątku świata, to nie wie co pisze bo nigdy nie był. Było to z 4 lata temu, może zmieniło się." V przestan takie bajki opowiadac.Moze raz sie cos takiego zdarzylo jak wszedzie co o niczym nie przesadza. Raz wyslalas paczke i juz sie plujesz,ze wszystko wiesz. Ja mam paczki co miesiac od lat i zawsze dochodza w ciagu 2 tyg. wiec przestac bzdury wypisywac:D

Gość prowokacja jak nic!
Pani czkawka teraz wszedzie ciezko o prace. Australie tez dotknal kryzys. Wszystko zalezy jakie masz wyksztalcenie etc.

Gość JanetCC
Może zacznij czytać dokładnie, niż szydzić z czegoś o czym w ogóle nie pisałam. Ahhh... polska mętalność. Wściekłe to takie i narwane cały czas...

Gość do prowokacja jak nic
zobacz na top ''pakt z diabłem'' to pewnie też dobre prowo :O

coś czuję że zaraz się ktoś do mętalności przyczepi :D wiec sie szybko popraw. no chyba że mam złe przeczucie ale dwie tak zarozumiałłe osoby spotkać w jednym miejscu to prawdopodobieństwo nikłe :D

Gość JanetCC
Oczywiście, jestem okropnym zarozumialcem, bo napisałam o swoich doświadczeniach z pocztą :(

nie to nie ty jestes zarozumialcem ty jestes tylko tepy :P albo tempy jak wolisz. bo to nie bylo do ciebie co mozna wywnioskowac z kontekstu.

Gość JanetCC
Skoro Tępy i Tempy nie robią ci różnicy, to mnie usprawiedliwia. Lecę spać, żegnam cię czule miernoto.

ja ciebei rowniez jesli chcialas mnie obrazic to ci sie nie udalo. p.s. to byla ironia ale znowu nie zakumalas.