Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na na natalkaa

CHCIALABYM chciec ! :-)

Polecane posty

Gość na na natalkaa

moze temat glupio brzmi ale rozchodzi sie o to ze jestem ze swoi chlopakiem od 5 lat razem, myslimy o wspolnej przyszlosci, miedzy nami jest 6 lat roznicy , on strasznie rodzinny i kocha dzieciaczki, ja rownieze je uwielbiam ale jakos nie czuje sie gotowa, bardzo bym chciala poczuc to pragnienie posiadania bobaska a jednak go nie ma...mam 25 lat i nadzieje ze jeszcze sie pojawi :-) jak myslicie jest szansa???

Gość diabliquee
Miałam identycznie (tyle, ze jesteśmy z mężem rownolatkami i ja nie cierpialam dzieci). Zaszlam w ciążę (planowana) i nie wyobrazam sobie życia bez synka :) Polecam zajsc w ciaze a reszta miłości przyjdzie sama.

Gość na na natalkaa
MYSLISZ?? a jak nie przyjdzie?? myslalam ze to ma sama sie pojawic taka potzreba najlepiej

Gość princessaofpersia
diablique, a jak nie przyjdzie to co? skazywac dziecko na zycie z matka ktora nie kocha, nie pokocha to raczej nieco głupie do wszystkiego w zyciu trzeba dorosnac, a moze autorka nigdy nie zdecyduje sie na dziecko?

Gość na na natalkaa
:/ wlasnie

Gość liliannka
mam podobnie z tym ze ja nienawidze dzieci, moj partner je uwielbia :/ mamy po 34 lata i chyba juz mi to nie przyjdzie :(