Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśniczy z leśniczówki

Dziewczyny przyznawać się która z was marzy o romansie z leśniczym?

Polecane posty

Dobrze wiem, że bardzo wiele kobiet o tym fantazjuje. Teraz możecie się do tego przyznać a ja was wszystkie zadowolę.

Gość uuuu zielona
JA! JA! :D

Właściwie to nigdy nikomu o tym nie mówiłem ale... No wiesz... Chodzą mi po głowie różne rzeczy :(

Gość uuuu zielona
vieviór odejdź, bo przy tobie nie mam szans na podryw

Najnowsze badania donoszą, że 91% społeczeństwa o tym fantazjuje.

ja przeżyłam już taki romans z leśniczym :) ... mówiłam do niego .. czy może jest pan gajowym maruchą? :)... a on się oburzał i mówił, że nie jest... potem się uśmiechał i nie krzyczał na mnie za krzywo posadzone drzewko :) tylko kiwał palcem i mówił.. do poprawki ;) romans bowiem był podczas wykonywania obowiązków pracowych, czyli sadzenia lasu :D

To nie są przypadkiem badania sondażowe wykonane przez tą samą firmę, która dawała mi 50% szans, gdy podejdę do kobiety i spytam czy się ze mnę nie prześpi ? Jeśli tak, to można je uznać za mało wiarygodne :(

Gość uuuu zielona
frida ja z takich prac przy sadzeniu lasu pamiętam, jak przyłożyłam koledze z łopaty w łeb bo się opierniczał zamiast pomagać

Gość podaj kaliber
dubeltówki :classic_cool:

Dark, jak dla mnie każda, najdziwniejsza nawet kombinacja będzie OK, pod warunkiem, że będzie miała przyczepione twoje cycki. :classic_cool:

Mało tego. Okazało się, że większość z tych którzy marzą o takim romansie to elektorat PiSu.

no przepraszam, ja łopatą nie robiłam ... to faceci są od kopania dołków :) ja, jako przyzwoita kobieta własnoręcznie umieszczałam sadzonkę w otworku... korzeń musi być wyprostowany ;)... łopatą nikogo nie walę po głowie, bo jestem na to za delikatna ;) w końcu, jakby nie patrzeć blondynka, tyle że ufarbowana na rudo :D dla zmylenia przeciwnika

Vieviór chcesz sprawdzić jak moje czarne cycki układają się w Twoich dłoniach? Zrobimy to w paśniku?

piękna, dojrzała, krótkie rude włosy, duże cycki! to jest to, piękny okaz ;)

Gość paola*
leśniczy z leśniczówki Najnowsze badania donoszą, że 91% społeczeństwa o tym fantazjuje. ha ha ha ale debil z ciebie

Od dawna fantazjuję o zaciągnięciu Cię do paśnika, gdzie mógłbym wreszcie swobodnie zająć się twoimi piersiami z jednej strony a z drugiej zaś poddać się zmysłowym pieszczotom warg wygłodniałych łosi zwabionych oparem naszych feromonów. ;)

no proszę... jednak niedaleko pada jabłko od jabłoni ;) jaka matka, taka córka ... tylko figle w głowie... i poszanowanie łona naturalnego :D

A może Ty jesteś jakimś obłąkanym zboczeńcem, co? A nie starszym miłym panem za którego podajesz się na kafe:(

To nie tak Dark. Po prostu wciąż jeszcze nie mogę się zdecydować. Rozdwojenia osobowości to złożony problem ;)

Ze względu na big😍 pozwalam Ci do mnie wrócić kiedy już się uporasz, czy raczej uporacie ze sobą.🖐️

A pozwolisz, że przyprowadzę ze sobą również tego miłego starszego pana, za którego się podaję ? :classic_cool: 👄

vievior prosze nie malpowac patentu :) dark, milego frida, wperdol trzeba dziecku spuscic bo nam sie rozbrykalo a w ogole to macham, grzecznie kutasem wszystkim pa pa i ide spac bawcie sie dobrze

Tego nudziarza? Pozwalam. Tylko niech was nie będzie więcej niż trzech. Natura stworzyła mnie tylko z trzema otworkami. Robienie nowych byłoby wbrew naturze, tym bardziej, że jak sam wiesz jestem bardzo ładna.🖐️ Dobranoc

Cześć ow i cześć ow. Proszę mnie nie bić, bo potem sikam ze strachu w łóżko, a czasami to nawet celowo, a czasami to i nie w łóżko, a bywa, że i nie ze strachu. Kategoryczne Dobranoc

ow, idż lepiej spać i nie machaj czymś groźnym, bo jeszcze odpadnie i zgubi się w lesie :)