Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka95671

Moja córeczka ma chłopaka.Co robić ?

Polecane posty

Gość Heniu
Cierpicie na pedofobię i stereotypy każące wam myśleć "12 lat dziecko, 18 -dorosły". To jaki wiek zaakceptujecie? Przez to jak gram z dziećmi przez net to ojciec to dla nich "stary qt*s" a dziadek "pomarszczony zgred". Kiedyś dzieciaki więcej czasu spędzały ze starszymi, np. pomagając przy żniwach i nikt w tym nie widział nic złego, kontakt był lepszy, był też szacunek i zaufanie. A dzisiaj jak spytasz dziecko o drogę to zaraz "ratunku, pedofil!". Dlatego nie pytam się już dzieci o drogę ani nie chodzę sam do parku :) I czasy się zmieniają, popatrzcie lepiej, czy wasze "dziecko" nie wrzuca fotek do sieci takich, że jeden tatuś w śpiączce do dziś leży przez to. Kiedyś 12-latki nie interesowały się chłopakami a dziś tak i trzeba się do tego dostosować, stanąć na wysokości zadania i podjąć odpowiednie działania a nie reagować histerią. Przez takie chowanie głowy w piasek i uważanie, że "do 15 to dzieci" w moim bloku prawie wszystkie nastolatki "tak sobie zaszły" - w wieku 14-16. Bo każdy udawał, że to przecież dziecko a rozmiar stanika D to przypadek i ten fajny chłopak w dresach to jej pomaga w lekcjach tylko :) Wg badań jakieś 30% nastolatków poniżej 15 roku życia miało już jakieś doświadczenia seksualne - zamkniecie ich za pedofilię wszystkich w poprawczakach? Ponieważ na państwo nie mogę liczyć sam muszę edukować swoje dzieci.

Gość kevvin
Nie no to podchodzi pod prokuraturę pewnie gościu chcę dzieciaka naciągnąć na kasę albo co gorszego. To wcale nie jest naturalne 18 latek i 12 latka to jest pedofilia. Powiedz gościowi żeby zostawił córkę w spokoju bo zawiadomisz odpowiednie służby

Gość kokochrzanel
Ja powiem na swoim przykładzie. Kiedy miałem 22 lata poznałem 17 latkę. Zakochałem się w niej bardzo, ale Ja potrzebowałem czułości, której nie zaznałem w życiu wcześniej. Przelałem na nią całą swoją czułość. I najwspanialsze w tym było, że Ona cieszyła się z moich prezentów, przytulaliśmy się i nie myślałem o seksie - w sensie wiedziałem, że ma 17 lat i obiecałem sobie, że poczekam aż będzie starsza. Rozstaliśmy się, to nie przetrwało, ale to było cudowne doświadczenie.

Gość OOOOOOOnaaaaaaaaaaaaCZARnaaaaa
moze po prostu sie zakochali moze ta dziewczynka jest na tyle dojrzala ze wie co to milosc moze ma kolezanki ktore wprowadzily milosc w jej zyciu a on jest wyjatkowym chlopakiem. przeciez gdy sie ma np 18 a ma chlopaka 10 lat starszego zenia sie i wgl nikt nie powie ze to zle i wgl to dlaczegoby nie taka 12 co jest na tyle dojrzala by zrozumiec co to jest milosc a po za tym wiek nie gra roli wystarczy tylko dobrze obserwowac i poznac tego czlowieka (chlopaka) miec czujne oko by nie zostala 12-13 letnia mama rozmawiac z chlopakiem ze wspolzycie jest nie korzystne dla 12-13 -14 latki dopiro jak bedzie sie mialo odpowiednia dotego gotowaosc np 17 letnia spolzyc dopiero jesli chhlopak uszanuje i dotrzyma slowa to bedzie wart corki a jesli nie to po prostu niech sie wynosi poznac mozna czy klamie po prostu przy tym jak sie zachowuje czy odwaraca wzrok czy sie denerwuje choc tu tez moze byc stres dlatego warto mu oznajmic ze nie trzeba sie denerwoac i niech wali z mostu to co czuje i zeby odpowiedzial na pytania i z corka tez rozmawiac na te tematy duzo dda wlasnie rozmowa i zaangazowanie i troska nie zabraniac bo i tak nic nie da pozdrawiam :)

Kto tu mówi o współżyciu? Przecież może robić mu loda a on jej palcówę. Dlaczego tak bardzo chcecie wkładać tego penisa do dziury? Prawdziwy współczesny paleolit :o

Gość OOOOOOOnaaaaaaaaaaaaCZARnaaaaa
fubusiowe nie chodzi o to trzeba rozmaiwac z dziecmi juz w tym wieku bo teraz szybko dojrzewaja jak bys nie chcial wiedziec.

Moja mlodsza jest w podobnym wieku do autorki córki, i za Chiny Ludowe nie miala by pozwolenia na chlopakow w wieku 18 lat Fagas by oberwal przez łeb a jakby mala mi skikala do oczu to szlaban nieodzowny Zreszta nasczecie moja nie ma jeszce flirtow i romansidel w glowie, to jeszce dziecko 18 latek ZAKOCHUJĄCY sie w 12 latce? do tego palający do niej miloscią cielsną? ooo niee, byly by iskry

Gość taki jeden face 28
12 latka to z tego co pamiętam to już taka dorastająca panienka i ma pierwsze kobiece wdzięki . Sam jak miałem lat 18 to mieliśmy w paczce 14 i 13 latki i dziewczyny były już dojrzałe fizycznie, kobiece figury , cycki , tyłek więc przyciągały uwagę seksualnie

Gość taki jeden face 28
kokochrzanel może sie rozstaliście bo ona już tego seksu chciala ,a ty się tylko przytulałeś. Bez przesady ,ale 17latki często już chcą współżyć. Wiele dziewczyn w tym wieku 16-18 traci dziewictwo , ma za sobą pieszczoty , pokazywanie cycków , dupy itp

Autorko mysle ze zakazami osiagniesz tylko przeciwny skutek. Musiz z corka rozmawiac , wytlumaczyc jej wiele rzeczy szczegolnie w sprawach sexu bo nie wiadomo czy mieli jakies zblizenie czy nie... Ja w wieku 13 lat poznalam swego ex ktory mial wtedy 18 lat i moi rodzice starali sie zakazami i karami -zakazac nam kontaktu. Nie musze nawet mowic ,ze osiagneli odwrotny skutek...

Gość bgfnbgnbhgnh
u małej rozumiem zafascynowanie ale ten chłopak ? co on widzi w dziecku? albo jest jakiś niedorozwinięty jak na swój wiek albo chodzi mu tylko o bzykanie, innej opcji nie ma

Gość o9i98ik
taki jeden face 28 - ty pedofilu :O

Gość dsafes
Co się dziwicie, że 18 latni chłopak chodzi z dziewczyną lat 12 skoro jego rówieśniczki są w związkach z 24+ kolesiami.

Gość taki jeden face 28
to niby co jak się przekracza wiek 18 to nie mozna miec młodszych koleżanek ? jesteście jebnięci

Nie przesadzaj. Mój dziadek jest 7 lat starszy od babci, wujek od cioci 5. Naprawde, są takie pary.

Gość takie fakty smutne
..ojtam ojtam troche se podupcom......wiatru koło dupy jej narobi i tyle.....weż go przeleć i naucz jak porządnie robote zrobić.....

Gość mama dwóch dziewczynek
wydaje mi się to niebezpieczny "związek", co innego różnica wieku między dorosłymi, ale 12-latka to jeszcze dziecko. Może ten chłopak nie ma złych intencji, może faktycznie ją polubił, ale w wieku 12 lat na przyjaźni skończyć się powinno a 18 latek może już mieć inne spojrzenie na te sprawy...

Kaitana Kaitana@tlen.pl'; Nie przesadzaj. Mój dziadek jest 7 lat starszy od babci, wujek od cioci 5. Naprawde, są takie pary. Oczwiscie ze sa takie pary ale 12 i 18 ... Nie kazdy chlopak bedzie czekal z sexem gdy dziewczyna bedzie min 15 czy 16. Oczywiscie, ze sex z 12 czy 13 latka jest zdecydowanym przegieciem ale malolaty to sa jeszcze dzieci i nie uieja podejmowac rozsadnych decyzji...

Gość lubieżne?
hm ... lubieżne hm?

Jest wielu jednak ,ktorzy staraja sie wykorzystac takie mlode dziewczyny dla wlasnych korzysci.

"może on jest akurat z tych normalnych, którzy nie myślą tylko o seksie. " ­ Jak jest normalny to go rzuci i powie, że mogą przyjaciółmi zostać :D

Gość yukki
przypomnijcie sobie drogie panie jak byłyście w V klasie podstawówki. A teraz jak starzy byli dla was wtedy ci co chodzili do liceum. Przecież on jest starszy o połowe jej życia - to chory układ. Jeżeli to kolega, a nie obiekt westchnień ok, ale jeżeli to jej chłopak... prokuratura się kłania.

Chce wam uzmyslowic ze kontakty osoby pelnoletniej z osoba ponizej 15 roku zycia jest przestemstwem i grozi za to 12 lat wiezienia i cwelenie w pierdlu :D

Gość tak właśnie tak
pojeby - przeciez to durna prowokacja