Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała wwa

Jestem brzydka. Mam 25lat. Nigdy nie miałam faceta.

Polecane posty

Gość mała wwa

Od zawsze byłam typem melancholiczki. Nie miałam wielu kolezanek mimo ze uchodziłam za osobe miłą, sympatyczną. Nie imprezowałam, tylko szkola i do domu. Chodze ciągle zgarbiona, przygnębiona, rzadkn sie usmiecham. Nie ubieram sie modnie, mam niedowage, brak cycków, duzy nos z garbem, krzywą powieke, zeby krzywe, zle sie odzywiam bo nie chce mi sie inaczej. Czuje sie jak śmiec

Gość luuiizzaaa
to dlaczego sie tak zapuscilas do dentysy marsz

Gość mała wwa
nie mam motywacji, nie mam planów na zycie

Gość ja mam podobnie
:( szanse na faceta zerowe!

Gość malowniczy
Ale to jest bez sensu... Nie jestem urodziwy a jak każdy facet chciałbym mieć ładną dziewczynę. Za każdym razem gdy dostane od takiej kosza to sobie myślę, czemu one są takie głupie i zwracają uwagę tylko na wygląd zewnętrzny, mam tyle fajnych cech charakteru. Ale niestety potem sam się łapię na tym że sam w identyczny sposób oceniam kobiety...

Gość mała wwa
Mi podobał sie chłopak, ktorego kolezanki uwazaly za brzydala, był b.wysoki, chudy, blondyn i furtka miedzy zebami ale mi sie podobal, moja platoniczna milosc...szkoda, ze nawet mnie nie lubił. Dbałam o siebie, malowalam ale to bez sensu, nie bede ładna. To tak jakby o pani Grodzkiej powiedziec, ze jest seksowną mamuśką 50stką.

Depresja. Psychiatra, teraz. To nie prowokacja. Zajmij się sobą porządnie zamiast pisać po forach.

Gość przyszyły stary kawaler
Zaniedbana dziewczyna to leniwa dziewczyna, sory ale słaba kandytadka na żonę ;) W sumie to nawet najbryzdsya dziewczyna na świecie, ale ładnie ubrana prezentuje się dobrze :)

Gość popraw pismo
nie pani grodzkiej tylko Krzyszotowi Bęgowskiemu, współpracownikowi tajnych służb PRL

I PRZEDE WSZYSTKIM nie słuchaj rad romantyczki typu Żaby po przejściach. Jak chcesz czekać na rycerza w zbroi, to może od razu kup sobie kota i wibrator.

Gość Misstrzunio
Na moją kobietę się nie nadajesz ,nie dbasz o siebie ,reszta to sparawa drugorzędna ,już bym Ciebie doprowadził do odpowiedniej wagi ,to nic trudnego

Gość ona375

Jesli nie masz motywacji do zmiany to nie rozumiem czemu zalezy ci zeby miec inny wyglad.