Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria Sopot

Facet siada mi na kolanach.

Polecane posty

Cześć. Dziewczyny- spotykam się teraz z gościem z którym jak gdzieś pójdę, to on zawsze siada mi na kolanach. Przyznam, że mnie to bawi i jest to słodkie ale wcześniej nie miałam takich sytuacji. A u was jak? Spotkałyście się z takim czymś?

Gość jbgvfdfgh
ja nie miałabym nic przeciwko, żeby facet siedział mi na kolanach :) Szczególnie jakby był drobny i lekki, bo jestem trochę potężna :classic_cool:

Gość mój to uwielbia jak
go noszę na rękach. top takie słodkie... mniam...

Gość wp clinic
dziwne, może będzie się bawił, że jest twoim dzieckiem, a ssie ci sutki, kiedy siedzie na kolanach?

Gość iksinskax
malo meskie cos....

Gość Jdjxj j
Moj tez mi siada, ale dla mnie to problem no on wazy 110 kg s ja tylko 50.

Gość akakaraka
jak tobie to pasuje, to nie ma problemu. Może lubi opiekuńcze kobiety? może lubi też dominację w łóżku :).. sprawdź, może być fajnie.

Gość Kasandraaaa3545444
Mi też czasem siada, normalka ;p

Gość gość
p******* was totalnie, a gdzie wasza kobiecość?!!! facet powinien wiedzieć, że kobieta to delikatna istota, że należy jej się wszystko co piękne i delikatne! jeżeli bierzecie swoich facetów na kolana, to równie dobrze złapcie się za łopatę!!! koszmar! gdzie się podziały piękne czasy, kiedy to facet brał kobietę na kolana i wiedział ile ciepła i czułości potrzebuje kobieta! NIE WRÓCĄ TE LATA, BO DZISIEJSZE DZIEWCZYNY Z TEGO CO CZYTAM SĄ POPIEPRZONE!!!!

Gość gość
Nie lubię gdy mój tak robi, no ale jest niższy, chudszy i słabszy. Więc trudno żeby on brał te 1.80 o wadze 70kg na kolana.

Gość gość
osobo z 6.50, cóż dziś już nie te czasy że wszystkie kobiety chodziły w koronkowych sukienkach i z kapeluszem od słońca. każdy potrzebuje czułości, facet też, a kto komu siada w związku na kolana to akurat najmniejszy problem, a już na pewno nie twój, nie?

Gość gość
Kiedy wszystkie kobiety w ogóle chodziły w koronkowych sukniach itp?:D Cóż większość nas ma przede wszystkim chłopskie korzenie... Nasze babki harowały w polu, więc może dlatego tak mało tych delikatnych kobietek :D

Gość gość
mialam kolege ktory tak robil kolezankom ale to byl gej.

Gość królewna fiki miki
parwdziwy facet tak nie robi. Coś z tym wybrankiem jest nie tak- czas pokaże co...

Gość gość
ty z 07:41; w takim razie skoro nic wam już z tej kobiecości nie zostało, proponuję robić za prostytutkę dla faceta, bo ona zrobi wszystko za odpowiednią sałate!! poza tym każ mu siedzieć w domu, żeby się "biedactwo" nie przepracowało, a do tego broń cie Panie Boże, żeby dźwigał ciężkie zakupy, powinnaś się zająć wszystkim łącznie z remontami w domu i naprawami, jedyne na co możesz mu pozwolić, to właśnie to, żebyś go wzięła na kolana i pieściła, bo on tego potrzebuje!! palnij się w tą pustą czaszkę, w której tłucze się jedna i do tego zasuszona szara komórka!! a poza tym nie tobie wyciągać wnioski czy to moja czy nie moja sprawa, mam wrażenie, że rozmawiam z niedorozwojem umysłowym!!

Gość gość
O Boże ktoś tu ma poważne problemy emocjonalne :D

Gość rena111
powiem krótko, dziewczyny, które pozwalają facetowi siadać na kolanach nie znają swojej wartości

Gość gość
kto? ty? :)))))

Gość gość
no i sponiewierali sie wzajemnie w temacie przeterminowanym dawno juz zreszta. Czytajcie ludziska daty obok wpisow! I zamiast kawy melise polecam do picia bo zamiast zawyzac cisnienie - obniza i uspokaja. A niektorym z was przydaloby sie troche spuszczenia z tonu, hehehe

Gość rena111
Lubię ludzi dobrze wychowanych. Uważam, że maniery dobrze świadczą o człowieku i umilają życie w społeczeństwie. Istnieją określone zasady jak postępować w różnych sytuacjach i nie wyobrażam sobie, żeby facet usiadł na kolana dziewczynie!

Gość kajuńka
moj tez mi siada i lubie to :)

Gość kajuńka
????////

Gość kajuńka
a ty daria lubisz ????????:)

Gość YAaaaa
a co tam... może być miło sam na sam taka zamiana miejsc- mamy równouprawnienie, więc dlaczego nie doświadczać wszystkiego....???

Gość gość
Pytanie do Daria sopot czy nadal tobie siada facet na kolana

Gość gość Jasiu
Mam na imię Janek ja lubię siedzieć dziewczynie na kolanach jest to bardzo przyjemne . Nie ma nic dziwnego i wstydliwego . Jak siedzę dziewczynie na kolanach to wtedy czuję bliskość dziewczyny . Jak by mnie nosiła na rękach to nie mam nic przeciwko temu