Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pyramide

Ciaza?

Polecane posty

Witam ostatnio tydzien temu w piatek kochalam sie z mezm bez zabezpieczenia ale on nie skonczyl we mnie i od srody zaczely bolec mnie piersi i sutki tak jakby szczypac mam od czasu do czasu bole podbrzusza ale tak jakby na okres.przez 3 dni po kazdym obiedzie wymiotowalam bylam bardzo senna ale ta sennosc mi juz przeszla. A no i test zrobilam po 4 dniach wieczorem wyszedl negatywnie :( jak myslicie to juz ciaza czy okres? A i przed okresem nigdy mnie tak sutki nie bolaly

Gość niby jak mamy ci pomóc?
nikt tutaj nie ma rentgena w oczach poczekaj na termin @ i zrób test jeśli ta nie przyjdzie i błagam, nie pisz mi, że zrobiłaś test 4 dni po stosunku:O ciążę w organizmie kobiety wykryć można po ZAGNIEŻDŻENIU zarodka, a zagnieżdżenie ma miejsce między 5 a 12 dniem po owulacji dopiero 1-2 dni po zagnieżdżeniu w organizmie kobiety wytwarza się gonadotropina kosmówkowa, czyli inaczej ludzki hormon zwany B hcg teraz już wiesz kiedy należy zrobić test? i nie pisz, że tak nie miałaś nigdy czy zawsze, bo jeśli chodzi o cykl kobiecy, to takie określenia nie istnieją dlatego, ze organizm kobiecy to nie szwajcarski zegarek

Blagam poodpisujcie troche bo strasznie chce dziecko ale 11 dni na nastepny test to za wczesnie a okres mam miec 21 i czuje juz bol podbrzusza jak na @ a tak pragne dzidzi w czwartek ide do ginekologa mam nadzieje ze bol sutkow i piersi to juz moja upragniona dziecinka...

Przeciez od zaplodnienia dzisiaj jest 11dzien I nie obrazaj mnie.

Gość Nunuiol
...