Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość było 116 jest 110,9

po prostu mniej jem

Polecane posty

Gość było 116 jest 110,9

Po prostu mniej jem i od razu widać efekty :-) 5 kilowy kawał padliny zszedł ze mnie w 2 tygodnie. Jem śniadania, obiady, kolacje odstawiłem, cukier do herbaty odstawiony, czasami jakiś mały słodycz - cukierek, mały wafelek, napoje słodkie znacznie zredukowane i spoko daję radę. Obym dalej wytrwał w tym temacie. Czy Wam udało się długo wytrwać w odchudzaniu? Najbardziej chciałbym spaść do 100, dalej nie potrzebuję :-) Życzcie mi wytrwałości :-) z góry dziękuję.

Gość gruuuubassss grruuuubas
ponad 100wa

Gość było 116 jest 110,9
jak zejdę do setki, to też będę miał nadwagę, ale będzie ona akceptowalna :-)

Gość było 116 jest 110,9
jestem dumny, mniejsze jedzenie przynosi efekty, chęć odchudzania zwyciężyła nad wczorajszymi pokusami jedzenia. Obecnie 110,5. Cieszę się :-)

gratuluje i z całych sił życzę Ci powodzenia i wytrwałości :D warto!!! dołóż trochę akktywności fizycznej i raz , dwa bedziesz przystojniakiem

Gość no nie przesadzaj, ze 21
trzymam kciuki od jutra post, będzie mniej pokus:) wierzę w Ciebie :)

Gość Aleksandra Kiść
Mi się nigdy nie udawało wytrwać na diecie a próbowałam już różnych popularnych diet. Albo przerywałam albo się rozchorowałam i też przerywała a do tego ten paskudny efekt jojo ;/ Aktualnie jem ile chcę ale bez słodyczy i chudnę. Jeszcze chodzę na fitness 2-3 razy w tygodniu, Ci też polecam jakiś ruch ;) A oprócz tego biorę tabletki Forever Slim, można je kupić na allegro. Poleciła mi je moja trenerka fitnessu, jej mamie pomogły więc i mi je poleciła. Są niesamowite, już po miesiącu schudłam 11 kilogramów na nich bez skutków ubocznych ;) Nigdy dotąd tyle nie schudłam w ciągu miesiąca ;D

Gość było 116 jest 110,9
trochę jestem niezadowolony z czwartku, bo zjadłem pół tabliczki czekolady, pączka, trochę paluszków. Oczywiście inne rzeczy też jadłem, ale już nie z kategorii utuczacze. To był chyba jakiś kryzys, dziś dalej się odchudzam, waga 110,5. Szkoda, że wczoraj rano się nie zważyłem, ciekawe czy było to może 109,9? Teraz waga będzie spadać wolniej, wiem o tym, ale dobre i to :-) oby wytrwać do setki, no i nie zrobić joja, hehehe

Gość kochanie to nie tluszcz
z ciebie spadl tylko w koncu masz mniej w jelitach i woda z ciebie schodzi, tluszcz moze zaczniesz spalac po miseiacu

Gość było 116 jest 110,9
woda raczej nie zeszła, bo piję dużo wody i herbaty bez cukru. więcej niż przed odchudzaniem. niestety dobrze wiem, że tłuszcz będzie się spalał powoli :-( Jak ja bym chciał wytrwać do setki i ją zatrzymać.

Gość nie wiem jak mozna sie cieszyc
ze masz 110 kg tuczniku :o

Gość nie wiem że wiem
ja schudłam jakies 2 lata temu 12 kilo i od tego czasu utrzymuję wagę ok 50kg. Tak jak Ty nie stosowałam żadnej radyklanej diety, zmieniłam tylko pieczywo na razowe, piję dużo wody, zielonej herbaty, pozwalam sobie na słodycze i tłuste mięso, ale staram się nie obżerać, co wcześniej mi się zdarzało często. I tak schudłam te 12 kilo, nie mam celultu ani wiotkiej skóry, a czuję się nieporównywalnie lepiej. Wcześniej jak siedziałam to na brzuchu robiły mi się wałki, dlatego nawet siedzenie było dla mnie niewygodne, no i wstydziłam się swojego wyglądu. Trzymam za ciebie kciuki, żebyś zszedł do tej setki :)