Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka.Prawd.hehe

Kobieta która nie gotuje zostanie sama bez chłopa

Polecane posty

Gość Taka.Prawd.hehe

Rzuci ją dla lepszej ktora zaspokaja jego potrzeby,podobnie z leniwymi ktore nie umieją sprzątac

Gość domowe przedszkole...
porozmawiamy o meżczyznach którym nie staje albo dla odmiany którym staje do każdej napotkanej doopy?

moja przyjaciolka nie gotuje za to jej maz tak i zadnemu to nie przeszkadza:) glupie stereotypy ze ktos cos musi...

Gość grere
"glupie stereotypy ze ktos cos musi..." No tak ale facet bez prawka jest skreślony u kobiet "bo facet bez prawka to nie facet" takie jes myślenie większości kobiet

Gość ale bzdurrrrry
mnie mąż zostawił po 12 latach małżeństwa dla małolaty co nie umiała gotować a ja serniczki, babeczki, kaczka pieczona i wszelkie kulinarne kaprysy miała zaspokajane. Oczywiście ja tego nie mogłam jeść, ponieważ musiałam się zawsze mieścić w rozmiar xs. Ta, do której odszedł, była gruba, fleja, nie umiała gotować i była panną z dzieckiem. Miłość nie wybiera!🖐️

Gość roterlof
Nieudacznikiem? Wystarczy, że nie lubisz prowadzić samochodu, poprostu Cię do tego nie ciągnie. Ja osobiście nie mam bo nie chce mieć, nie ciągnie mnie do prowadzenia. 0 "Cóż, no bo facet bez prawka to nie facet zgadzam " Takim gadaniem można podsumować, że jeśli kobieta nie potrafi gotować i sprzątać a przytym nie posiada wymiarów 90x60x90 to nie jest kobietą.