Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maggie.

Związek z facetem, który ma PRZYJACIÓŁKĘ- swoją ex! Pakować się w to?

Polecane posty

Gość jbvuy
w takim razie to zupełnie inna sytuacja:) myśle że jego zachowanie mogło by się zmienić a nawet powinno jeśli byłby z kimś związany

Gość weellllaaa
I jeszcze jedno poza tym. Nie myslcie,ze wszystko od razu konczy sie na dupie. Autorka jak widac jest zbyt wczesna panikara. Nie jest nawet pewna,czy to ex faceta a juz tematy na kafe,czy dac sobie spokoj. W zyciu obok nas przewijaja sie i beda przewijac rozne osoby,znajomosci i gdyby myslec,ze z kazdym skonczy sie na dupie,to rownie dobrze mozna byc samemu albo pozabijac wszystkich wokol.

Gość jbvuy
nie tu nie chodzi o zakaz spotykania sie ze znajomymi ale to co innego spotykać się wyłącznie z była bez innych znajomych i to często żartując przy tym jakby byli oboje wolni a spotkać się czasem na kawe i normalnie pogadać

Gość jbvuy
wella spoko zdrowy rozsądek trzeba zachowac ale przyznasz, ze nie każda ex zachowa się tak jak ty nie kończąc w łóżku z byłym a przesadna tolerancja bardzo częstych kontaktów z byłymi czy też innymi koleżankami może kobiety niepokoić

Gość weellllaaa
Dlatego zaznaczylam wczesniej,albo i nie :) ,ze nasza znajomosc jest ciut inna. My sie znamy od dziecka,nasi rodzice sie znaja itd. Owszem,gdyby byla to ze tak powiem " typowa" ex,to i ja mialabym jakies widzi mi sie. Dlatego kazdy przypadek jest inny.

Gość aliszia255555
oczywiscie, ze sie pakowac. gdzie jest powiedziane, ze faceci nie moga miec przyjaciolek? Chyba jest jakis powod dlaczego jest przyjaciolka a nie dziewczyna! Gdyby chcieli to by przeciez razem byli. Moj chlopak mial przyjaciolke. Nie zabranialam mu nic - ale i tak to co bylo miedzy nimi sie rozlecialo. Po prostu jak moj chlopak byl sam to spedzal z nia bardzo duzo czasu, czasami klepnal w tylek itd dla zartu oczywiscie. Jak zaczal byc ze mna to juz tego nie robil bo i mial dla niej troche mniej czasu - dziewczyna zaczela robic sceny itd no i sie rozlecialo - a szkoda. Ja mu ufam - dlatego pozwolilam mu nawet nocowac u swojej bylej razem ze znajomymi (bo byli w jej miescie) - z nia tez sie on przyjazni ale widuja sie raz na rok. Mam pewnosc, ze nigdy mnie nie zdradzil.

Gość jbvuy
to sie rozumiemy:) nie miałam jeszcze takiej sytuacji z ex ale pewnie zachwycona bym nie była mysle, że ważne tez co facet by mówił o tej znajomości z ex choc z 2 strony co mam mówić nie przejmuj sie to tylko koleżanka;)

Gość weellllaaa
Z jednej strony cos jest w kontaktach z ex. Z drugiej czasami jest to zwykle kolezenstwo,gdzie oboje nie zamierzaja byc ze soba i tylko sie przyjaznia.

Gość aliszia255555
Uwazam, ze jesli cos jest w kontaktach z ex to rozsadny facet sprowadzi to do zwyklego kolezenstwa po poznaniu dziewczyny. Jesli sa to niewinne zarty itd to co w tym zlego? Ludzie nie zyjemy w sredniowieczu. Kazdy, kazda z nas flirtuje nawet bedac w zwiazku. Niewinny flirt nie oznacza sexu.

Gość weellllaaa
Aliszzza. I wlasnie o to chodzi :)