Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciaxdghj

Odchudzanie

Polecane posty

Gość kiciaxdghj

za pomocą hula-hopa, słyszałam, że to świetny pomysł, można łatwo i szybko stracić zbędne cm w tali, rewelacja! Sama mam ochotę potrenować, ale jest problem, potrafię kręcić tylko w jedną stronę :/ próbowałam nauczyć się i w drugą, bez rezultatów (wiem, dziwna jestem :p) moje pytanie brzmi: Czy wg was kręcenie w jedną stronę da taki sam efekt jak ćwiczenie hantla tylko jednego ramienia czy wszystko będzie okok??

Gość Aleksandra Kiść
Tu nie chodzi o to czy kręcisz w jedną stronę czy w dwie tylko o to że przy tym się ruszasz. To ruch spala kalorie a nie samo hula-hop. I tak samo powiedziała mi trenerka fitness do której chodzę. Poza tym ja tam stosuję tabletki odchudzające Forever Slim, polecane właśnie przez tą trenerkę, można je kupić na allegro. Ona wiedziała o nich od mamy która je stosowała a jest już w takim wieku że nie chce jej się chodzić na fitness czy coś w tym typie. Mi udało się schudnąć 11 kilogramów już po miesiącu i jestem dumna z siebie bo nigdy wcześniej nie schudłam tyle w ciągu tak krótkiego czasu a próbowałam już różnych innych rozwiązań.

tu chodzi o ruch który angażuje dużo mięśnie nóg i brzucha, nie o to jaki ;)

Gość sopelek87456
nikogo to nie obchodzi