Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka39

tabletka 72po POMOCY

Polecane posty

Gość halinka39

A więc prosze o pomoc, 8.02 skonczyl mi sie okres. dwa dni po (10.02) kochałam się z chłopakiem, gdy skonczylismy zorientowalismy sie dopiero ze pękła gumka. stosunek byl w pozycji pionowej (nie na leżąco). troche samo wyplynelo, reszte wytarłam, po godzinie wypłukałam pochwe roztworem z kwaskiem, ponieważ podobno zabija plemniki, ale praktycznie nic już nie było. stosunek odbyl sie jakos troszke przed , a nastepnego dnia rano jakos miedzy 9 a 10 wzielam tabletke 72po czyli minelo 13 jak zażyłam tabletkę. nie mam prawie w ogole sluzu, wiec musialam sama wywolac i jest przezroczysty jak białko jajka. czy jest duza mozliwosc ze bede w ciazy ?

Gość jezuuuuuuuuuuuu kwaskiem?
ty chyba nie mowisz powaznie? :O :O :O

Gość malakakakakszukakaka
Po pierwsze płukanie po godzinie to za późno. Po drugie, wzięłaś dopiero co tabletkę, seks uprawiałaś wczoraj... czekaj na okres.. może być później lub wcześniej niż normalnie, ale to przez tabletkę. Generalnie powinno być ok.

Gość halinka39
roztwor kwaskowy, czyli troche kwasku rozcienczony w wodzie, tak zeby nie podraznil. tonacy brzytwy sie chwyta. mam nadzieje ze bedzie okej po tej tabletce. bo troche spermy wylecialo po skonczeniu i wieksza ilosc wytarlam tuż po