Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niereformowalna.

Czuję potrzebę seksu z nieznajomym.

Polecane posty

Wiem, że to dziwkarskie. Ale podnieca mnie to, gdy siedzę np w tramwaju i bardzo atrakcyjny mężczyzna patrzy na mnie, ja od razu myslę o seksie! Od razu! O tym jak liże mi cipkę i wchodzi we mnie, jak całuje i wklada mi go do ust. Nie wiem czy kiedyś spełnie moja fantazję, ale to mega podniecające!

Gość a to
Pocaluj mnie w dupie! Jestes glupia, naiwna, okropna, straszna, zla, idiotka, nienormalna, zdradliwa, zazdrosna, chamska, wulgarna, bezczelna, nie umiesz, nie znasz, nie wiesz, nie potrafisz, nie radzisz sbobie. Fuj uchyda od takich ludzi

Gość dziwny człek
Zajrz na @

Moim zdaniem powinnaś wejść na rokse, będziesz wiedziała jak facet wygląda i miała pewność, że jest profesjonalistą więc zajmie się Tobą najlepiej jak się da!

Niereformowalna, co Cię powstrzymuje? Zasady, czy nie chcesz zderzać fantazji z rzeczywistością?

Ja mam takie coś za sobą. Tzn. jak byłam singielką, to zabawę w klubie skończyłam z facetem w hotelu.

Gość oj tam oj tam..
Mam takie chęci od zawsze kiedy widzę atrakcyjną babkę :). To najzupełniej normalne. Nie znaczy to jednak, że każdą staram się uwieść i zaciągnąć w krzaki :D. W końcu nie jestem kundelkiem spod śmietnika

Gość oj tam oj tam..
I boje się takich, po których widzę, że lecą na mnie :O

U mnie to wygląda tak, że gdy jestem w związku to nie chce mi się z nim uprawiać seksu, po jakimś czasie. Chce czegos nowego, nowej osoby, patrzę na nieznajomych męzczyzn i zastanawiam się jak wyglądają nago, czy mają na mnie ochotę, ale jeszcze nigdy nic. To chyba jakieś zaburzenie ;

Ja tam nie miałam zadnego kaca moralnego. Nie przespałabym się tylko z facetem, o którym wiem, ze ma zonę. Tak samo nie umiałabym zdradzić. Ale wtedy... 2 dorosłych, wolnych ludzi(jeśli mnie okłamał jego wina, nie moja). No ale każdy ma inne zasady.

Gość asxx56nie
Jak masz nie wiecej 18 lat i zmiescisz w sobie 23cm to chetnie Ci popieszcze obie dziurki. Czekam na jakis znak

Gość Facet z za miedzy
Wiecie,że mi nieraz też taka myśl przychodzi do głowy :) kogoś fajnego zobaczyć i bez wnikania spontanicznie się pokochać bez wnikania w szczegóły.Jadąc samochodem nie raz rozbieram kobiety oczami i myślę jak ona wygląda bez opakowania,jaką ma ci..kę itd.kręci mnie taka fantazja,a mój szaleje w rozporku :)

Gość Facet z za miedzy
asxx to masz dopiero sprzęt,a ja myślałem z moim 21/15,5 podskoczyć :) wycofuję się :)

Niereformowalna, mnie podnieca jak np. wchodzę do klubu. Nie chodzę po bylejakich knajpach! I widzę tych wyszykowanych, napalonych facetów, czuję w tańcu zapach wody kolońskiej.:) Jak byłam sama od jakiegoś czasu nie uprawiałam seksu i poszłam do takiej miejscówki, to po prostu nie mogłam się oprzeć pokusie.:P

Ja z lesbijskich ciagot wyrosłam. Dopoki wydawało mi się to zboczone bardzo mnie podniecało- tylko z jakąś wyimaginowaną kobietą a la erotyk, do realnej kobiety nigdy pociągu nie czułam. Gdy zaakceptowałam, takie pragnienia przeszły jak ręką odjął.:P

Zdominowanie i zeszmacenie Zauważyłem z praktyki, że sporo kobiet to lubi . A też by cię kręciło zdominowanie i zeszmacenie przez nieznajomego (jakbyś była sine),?

To chyba zależy od przypadku. Nie jest łatwo dobrze zdominować kobietę.

Aneta podniecasz ;) Mnie mundury nie ciagną, raczej facet zwykły z wyglądu, który jest nienasyconym kochankiem, który karze mi spełniać jego fantazje.