Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnomiborze

oj mój K..

Polecane posty

Gość Wrzask Berserkera
a co sie stało ..............

jeden facet się nie odzywa, bo odsunęłam gdy chciał 'nieco czułości', bo nie jestem gotowa i nie chcę z nim raczej, bo jest napalony a ten którego poznałam w sobotę i mi się podoba, jest idealny, ale jest zbyt przystojny by możliwe było, że rzeczywiście mu się podobam :( brzydka nie jestem, ale jednak on wygląda jak wycięty z men's health'a, a ja...przeciętna. Twarz mam dobrą, ale kilka kg mogłoby spaść..waga w normie, ale uda są straszne. Niby pisze do mnie, rozmawiamy, przytulił mnie na potkaniu ale nie widzę tu możliwości czegoś więcej, ja jestem raczej średnia, a on..zawsze będę sama :( taka prawda

Gość zastanawiającasię
mam ten sam problem :(

Gość zastanawiającasię
tzn prawie, bo u mnie jeden facet :p

Gość alfajed
jak bedziesz tak o sobie myslala to skonczysz z jakims przecietniakiem i tyle szanuj sie kobieto i mysl o sobie jak najlepiej

Gość Wrzask Berserkera
bo to tak jest przekonałem się na sobie - jak by kobiety nie oceniały po wyglądzie to już dawno bym był żonaty . I co ten wygląd utrzyma was w przyszłości i najecie się niem jak jak nie wiadomo kto emerytury dożyje ...każdy się zestarzeję jak dożyje oczywiście i choroby go dopadną . a ja uważam że każdemu się szansę dać powinno...bez względu na to jaki jest ...bo żądna z was księcia z bajki nie znajdzie . Wyciągnij wnioski z tego i powiedz co myślisz teraz .

ale właśnie o to chodzi, że ja nie wiem czy mam szansę :( niby wygląda, że może i tak, ale prawda jest taka, że jak byłam z nim na drinku to ciągle jakieś napalone śliczne dziewczyny się kręciły, takie..idealne jak z tych amerykańskich teledysków :p więc kurcze, jak tak patrzę nieco krytycznym okiem na siebie, to szczerze mówiąc nie jest fajnie :( a fajny jest, dobrze nam się gadało i sam stwierdził na końcu że było super i ma nadzieję że to powtórzymy. i nie wiem czy nie mówił tego żeby mi nie zrobić przykrości, czy na serio :(

Gość ewop
Wrzask Berserkera hahah! do daj szanse rownie brzydkiej jak ty! zawsze sie jakas znajdzie :P

Gość alinazlublina
wydaje mi się, że masz za niską samoocenę :) spodobałaś mu się z pewnością. Zresztą może to facet na poziomie, dla którego nie liczy się pusta solara, a wartościowa dziewczyna, a ty akurat głupia się nie wydajesz. Uszy do góry!

Gość ewop
moim zdaniem najwiekszym problemem nie jest to, czy sie jemu podobasz i czy cos z tego wyjdzie, ale to ze jak wyjdzie to jak utrzymac takiego faceta przy sobie gdy wokol pelno napalonych dziewuch, a facet to facet.

Gość Wrzask Berserkera
ewop - nie widziałaś to nie mów głupia suko..

Gość michalkk888
nie smutaj :D może akurat wam wyjdzie, daj wam szansę

Gość Wrzask Berserkera
a co w tym facecie jest że ci się podoba......

szczerze mówiąc wszystko :( świetnie nam się gada, na wszystkie tematy, od edukacji dzieci, przez sytuację gospodarczą w świecie, do sportów i ekspansji muzułmanów :D z wyglądu też jest idealny :p charakter..eh, faceta z takim wychowaniem to ze świecą szukać u mnie w mieście :D

Gość anitazkomina
niech się we mnie zakocha jakiś przystojniak :D nie będę się zastanawiać ino do łóżka zaciągnę!