Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszka_Ce

Jeśli tanie to znaczy że shit?

Polecane posty

Gość anooo
bardzo ładny tylko że może zniszczony ;). no i bez stópek i rękawiczek i może jest dość cienki...

Gość Kaszka_Ce
a moze tak, w sumie. Ale wyglada na gruby :)

Gość anooo
mi się zdaje, że to tak bardziej jesienny, nie na mrozy. no i czasem nie ma haczyka, tzn. można coś tanio kupić i jest ok :)

Gość anooo
ja niedawno kupiłam nowe spodenki Wójcika i Mothercare na allegro, w sumie za 50 zł, więc tanio.

Gość zdecydowanie zniszczony
osoba sprzedająca nawet nie pofatygowała się go uprać :( widać jaki kaptur jest dojechany

Gość Kaszka_Ce
no, no,okazje alegro :) dziękować :) może i zalicytuje :) na prezent dla koleżanki, która rodzi pod koniec marca moze sie nadac? Spodziewa sie corki... oczywiste ze cos jeszcze dokupie :)

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
tani bo mały rozmiar w groszach takich od zatrzęsienia :)

Gość Kaszka_Ce
eee mi sie wydaje ze zdjecie beznadziejnie zrobione, oswietlenie, aparat czy cos. Tak mi kolega powiedzial, ze to zdjecie szumi. Zadalam pyt sprzedawcy, odpisal ze w bardzo dobrym stanie. Wiec juz nie wiem co z tym kapturem ;/ czy brudny i sprzedawca klamie, czy czysty i zdjecie beznadziejne

Gość Kaszka_Ce
racja, takie maluszki szybko rosna... no i jeszcze nie niszcza ciuszkow wiec jest tego duzo i tanio

Gość zdecydowanie zniszczony
Kaszka to poproś zeby ci podesłał więcej zdjęć z bliska kaptura i rękawów Kiedyś tak poprosiłam i do dnia dzisiejszego nie mam - oczywiście nie kupiłam bo wiadomo- ktoś ma coś do ukrycia

Gość Kaszka_Ce
dobry pomysl :) dzieki! juz do niego pisze, czasu coraz mniej

nie wygłupiaj się , chcesz dać na prezent używany przez jakies dziecko ( a może i wiecej dzieci) kombinezon ?? nie mam nic do używek, ale chyba na prezent to trochę obciach ...

Gość Cooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
Ty na poważnie chcesz używany ciuch dać komuś w prezencie??? O Boże...ze wstydu bym się spaliła

Gość Kaszka_Ce
hej, hej, to nie tak. Chcialam kupic kilka paczek pampersow bo myslalam ze praktyczne, a Ona uznala ze woli abym poszla do lumpa i kupila jej ciuchow dla malej bo nie ma, a samotna i brak pracy. Zazwyczaj ludzie wola pampersy od ciuchow bo ciuszki zawsze sie skads dostaje. No i sama sie zdziwilam. Chcialam kupic nowe z 2-3 rzeczy, a ona woli 10 uzywanych ;/ wiec juz sama nie wiem. A bez przesady, nie stac mnie aby kupic jej 10 nowych ciuszkow. Eee juz sama nie wiem ;/

Gość Kaszka_Ce
hm no to chyba nowe kupie ;/

dobra nie wnikam, chociaż dla mnie to dziwne. A ten kombinezon nie jest praktyczny, bo nie ma stópek ani rękawiczek. Dziewczyna musiałby dokupić papucie i rękawice. Poza tym kolezanka jeszcze nie urodziła, jak urodzi to się pewnie zima skończy, lepiej kup jej jakiś kombinezon z grubszego welurku taki misio i oczywiście ze stópkami. coś takiego : http://allegro.pl/st-bernard-sliczniutki-w-groszki-3-m-i3003153277.html

to się zgapiłaś, bo przez cały styczeń były wyprzedaże i można było za grosze kupić ubranka w smyku, hm, mothercare.

Gość Kaszka_Ce
facet wysłal 5 zdjec, rekawy i kaptur wgladaja na czyste. Ktos u gory pisal ze to jesienny, teraz czytam ze zimowy jednak. Hm tak czy inaczej ten gosc napisal, ze jesli kupie na kilku aukcjach i przesylka bedzie paczka a nie list to dorzuci mi jeszcze jakies ciuchy w gratisie, w dobrym stanie "po domu". I teraz rozkminiam, juz nie wiem czy ten kombinezon, bo fakt ze juz moze bedzie za cieplo. Ale ten dresik bylby w sam raz. No i ten facet ma tez troche npwych rzeczy ale wiekszych wiec nie wiem czy juz by jej kupic? Nie wiem, moze faktycznie rozejrze sie po sklepach, moze cos taniej kupie w jakiejs promnocji a nowe. A do tego wtedy moze dorzuce kilka uzywanych ciuchow. Przejze jeszcze co On ma. Kiedys pisal tu na forum o jakies porady i tak dodalam jego alegro w zakladki i pomyslalam ze jak bedzie okazja to od niego kupie, wspomoge go i wogole bo byl mily :)

Gość Rada_dada
Nawet na allgero możesz trafić tanio fajne, nowe ciuszki dla maluszków, masz czas by szukać :) te używane rzeczy nie są złe, ale zanim zaczniesz kupować to rozejrzyj się :)

Gość tez przyszla
Bez stópek i rękawiczek to beznadziejny niestety. Sama łowie okazje na allego. np kombinezon porządny z kaphala kupiłam za 18 zł z wysyłką abył jak nowy.

Gość do kaszka
a ile to dziecko ma lat tej znajomej?

Gość Kaszka_Ce
to dziecko dopiero sie urodzi, w marcu