Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podlej kwiatki

Czy tylko mnie draznia pomaranczki ? :/

Polecane posty

Gość tralalalalalnjhshbshbdhbd
Na pewno wiem więcej niż Ty...

Gość tralalalalalnjhshbshbdhbd
I to raczej Ty gówno wiesz! Myślisz,że jesteś najmądrzejsza,wypowiadasz się w każdym temacie.A wcale za dużo o życiu nie wiesz.Z resztą co masz widzieć-przecież dopiero co sobie dowód wyrobiłaś:/

Gość skowroneczka135
nie wszystkie:classic_cool:

Gość 2rr3r
Zaczernić można byle gówno, ale czy to zmienia logikę i sens wypowiedzi? Jednak jeśli wolisz moderowanie i bardzo ograniczone wymiany uwag od nielicznych użytkowników forum, to spadaj na jakieś z dogorywających, praktycznie nieaktywnych forów.

nie chcesz ich- nie wchodź na kafe. takie forum, nawet szata graficzna ostrzega przed tym kolorem :-P pewnie i Ty niejedną pomarańczką byłaś:-P

Gość nie jedna pomarańczka
mądrzejsza od Ciebie szczylu :P co z tego ze zaczernie sie i tez będę Cie jechać aktorko co w 15 tc mierzysz NT hahaha

Mnie drazni chamstwo,glupota ,zadufanie w sobie i brak obiektywizmu niezaleznie czy to pomaranczka czy na czarno.Faktem jest ,ze pomaranczki na wiecej sobie pozwalaja bo mysla ,ze sa bardziej anonimowe od tych czarnych :P

Gość mnie drazni czepianie sie
pomaranczek. Jestem na kafe pare lat, jest to i tak forum anonimowe, podoba i sie ze nie musze sie logowac, umarlaby ze wstydu przed domownikami,gdyby wiedzieli,ze tak powaznie traktuje to forum,ze az musze miec swoja prywatna ksywe. Nigdy nie uzywam wulgaryzmoiw, nie podszywam sie, staram sie doradzic, kiedy potrafię, czasem o cos pytam. Do tego sluzy mi to forum.

również służy do masturbowania się pod nie

up

moze inaczej drazni mnie zachowanie pewnych osob ktorymaz nad wyraz sprawia przyjemnosc dopiekanie innym i mysla ze dzieki temu w jakis sposob sie wyrozniaja

Gość 2rr3r
No to teraz kompletnie zmieniłaś temat. Na przyszłość formułuj precyzyjniej.

Gość fnvqwicnm
ja mam 3 czarne nicki, a i tak zawsze z pomaranczowego pisze:-))))

Gość a ja dodam, że..............
najczęstsze tematy to: - jak to się nienawidzi pomarańczowych - jak to niektóre panny tu siedzą i tylko się mądrzą, i jeszcze dodatkowo o tym, że: - te po cesarce to nie matki - te po porodzie naturalnym mają pizdy jak wiadra - karmić tylko piersią do 5 roku życia dziecka - czary mary czy jestem w ciąży czy nie - jaki mam kupić wózek - czy takie a takie imię jest ładne - która sukienkę mam kupić - kto na tym forum was drażni - kogo z tego forum najbardziej lubicie - itp. to tematy najgłupsze i w dodatku większość z nich rzuca kość niezgody powodującą kłótnie i wyzwiska, zaśmiecające forum!!!