Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy2013

Escapelle

Polecane posty

Gość Pomocy2013

Drogie dziewczyny, Chciałam prosić was o radę. Wczoraj niestety podczas stosunku mój chłopak nie zdąrzył wyjąć :( z samego rana udałam się do lekarza- tylko lekarz rodzinny był pod ręką, ponieważ w małej miejscowości jest problem żeby dostać się od razu do ginekologa. Tabletkę escapelle zażyłam 12 max 13 godzin po feralnym zajściu. Patrząc na internetowe kalendarze dni płodnych, wychodzi na to, że wczoraj miałam 1-2 dzień płodny (ostatnią miesiączkę miałam 29 stycznia, natomiast mój cykl waha się od 30 do 32 dni). Jak sądzicie jakie są szanse, że tabletka nie zadziała? :(

Gość fgnnc
nie bedziesz w ciazy ;)

Gość Pomocy2013
martwi mnie mimo wszystko to, że niestety ale były to dni płodne na 99%

Gość dni płodne a wy
nie używacie żadnych zabezpieczeń? Bardzo rozsądne podejście:/

Gość Pomocy2013
tak zdaje sobie sprawę, że było to nierozsądne. niestety był to moment. wróciłam po dlugim czasie nieobecnosci do polski i wyszlo jak wyszlo. sadzę, że dostanę nauczke, bo nigdy w zyciu nie stresowalam sie tak jak teraz

Gość pieeee
Misia ja zażyłam escapelle 8 godzin po nieudanym stosunku. Musiałam ją zażyć bo wypadał mi sam środek cyklu dni płodnych.. dzidziusia nie mam :) także widzisz tabletka jest bardzo mocna i skuteczna powinna Tobie zadziałać :) W razie wątpliwości pisz..

Gość Pomocy2013
no okaże się :( 2 marca powinnam mieć okres. Jak na razie źle się czuje, strasznie bolą mnie jajniki. Chociaż nie wiem czy nie wynika to już ze stresu