Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bellarosa

L'oreal ombre hair?

Polecane posty

Go艣膰 bellarosa

S艂yszeli艣cie o tego typu farbach? Wiem,偶e s膮 to farby do ro偶nych w艂os贸w nawet do ciemnych,kt贸re w艂a艣nie ja mam.Planuje zrobi膰 sobie ombre,ale nie chc臋 偶eby efekt wyszed艂 jak na opakowaniu czyli a偶 taki 偶贸艂ty...http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/ombre-hair-loreal-ciemne-wlosy/710600-1-pol-PL/ombre-hair-loreal-ciemne-wlosy_image_width_220.jpg Czy robi艂a kt贸ra艣 z was mo偶e ombre t膮 farb膮 na ciemnych w艂osach? Je艣li potrzymam mniej to czy wyjd膮 mi mniej wi臋cej takie? http://data.whicdn.com/images/52074040/tumblr_mi2kx4XMJV1rey6oco1_500_large.jpg zdecydowanie mniej widoczne i nie takie z贸艂tawe :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja uzylam tej farby do ombre, tez mam ciemne wlosy i koncowki wyszly jasne bo dlugo trzymalam (taki mialam cel jak na opakowaniu i takie same wyszly :D ) tef farby duto zostaje wiec naloz i po odpowiednim czasie splucz jesli kolor bedzie dalej za ciemny sproboj jeszcze raz :) aha pewnie nie wiesz ze ta farba to sam rozjasniac, ja sie dowiedzialam dopiero po wiec wydaje mi sie ze oszczedniej bedzie kupic rozjasniacz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ombrehair
a czy ktoras moze z wlasnego doswiadczenia powiedziec, czy taki efekt jak na opakowaniu uzyskam jesli mam farbowane wlosy (ciemna czekolada), czy tylko na naturalnych wlosach efekt bedzie taki jak na pudelku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emyly
Dwa lata temu zrobilam sobie ombre na naturalnych brazowych wlosach, uzywajac zwyklej jasnej blond farby. Na koncowki nalozylam darbe owinelam sreberkiem, po pewnym czasie nalozylam farbe na ta czesc wlosow powyzej koncowek by uzyskac stopniowa zmiane koloru zamiast wiochy w postaci ostrej linii kolorow. Logicznie gdzie potrzymasz dluzej tym wyjda jasniejsze. Nie bojcie sie to i tal sa koncowki, jak cos to mozna sciac. Polecam jasna farbe, u mnie sie sprawdzila, podejrzewam ze sam rozjasniacz to lepszy sposob niz farba z loreal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo polecam! Ba艂am ze w艂osy tak jak po zwyk艂ym rozjasniaczu zrobi膮 sie suche i zniszczone. Jestem mi艂e zaskoczona! Ale uwa偶am ze warto oceni膰 kondycje swoich W艂osi je艣li mamy s艂abe. Najlepiej nic z jimi nie r贸bmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robilam ombre w Black Pearl w Krakowie, jestem bardzo zadowolona z efektu. Nie polecam robic ombre w domu, to nie jest takie proste jak sie wydaje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie r贸bcie sobie tego ombre bo to wyglada jakby was nie by艂o sta膰 na fryzjera.

Udost臋pnij ten post