Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa09875

dlaczego nie mam ochoty na sex???

Polecane posty

Gość justa09875

Witam wszystkich...otoz...mam 26lat i jestem w zwiazku od ponad 5 lat z jednym partnrem i od jakis 2 lat wogole nie mam ochoty na sex,zadne gry wsteone nie wchodza w rachube rozniez, wogole nie mam ochoty i nie wiem czym to jest spowodowane- czy moze ma ktos taki problem lub slyszal to prosze o pomoc, z gory dziekuje :)

Gość baaaardzo ciekawy
Sprawa jest prosta. Czas na zmianę :)

Gość nie martw sie
ja też mam 26 lat 7 z jednym i od 3 lat mam ten sam problem

Gość justa09875
i co robic dalej??

Może masz zła dietę? Może za dużo pracujesz? Może ci się znudził? Może, może, może Może Joka brat A może koorwa pizda! Do cholery -co za czasy? !?!

Gość anka skakannka
Ja mam 34 lata. Przed slubem bylam z mezem 5 lat, teraz kilkanascie lat po slubie zero sexu z nim. Nie pociaga mnie. Myslaam ze cos ze mna jest nie tak. Spotkalam faceta. I jeden jego dotyk sprawil ze mialam mokro w majtkach. Smutne ale prawdziwe. Mam kochanka bo tylko on mnie zaspokaja

Gość justa09875
tez mam "kochanka" swojego eks bo przy nim czuje sie swobodnie a mozeliwe jest ze juz mnie aktualny partner nie pociaga ale jak to zmienic??

Gość nie martw sie
nie mam pojęcia

nie zmienisz tego -7lat i po imprezie, następuje jakieś przesilenie! mnie też już moja nie pociąga, dziwne, szkoda, natura, cykl, coś w tym jest!

nie zmienisz tego -7lat i po imprezie, następuje jakieś przesilenie! mnie też już moja nie pociąga, dziwne, szkoda, natura, cykl, coś w tym jest!

nie zmienisz tego -7lat i po imprezie, następuje jakieś przesilenie! mnie też już moja nie pociąga, dziwne, szkoda, natura, cykl, coś w tym jest! Mam wszystko -chcę jeszcze więcej !!! I am fucking crazy but I am free.!

Gość justa09875
czuje cos do niego,to nie milosc ale nie chce go wymieniac na innego stalego partnera...

Raczej zdziadziała. :O Dobije trzydziestki zaraz odżyje. :) I to jest ta próżnia, którą warto wykorzystać na macierzyństwo. Zapomnieć o waleniu się a pomyśleć o przyszłości. Ludzie właśnie kończą "bibliotekarstwo" z nadzieją że są przystosowani do życia w społeczeństwie a tu psikus, muszą wpierrdalać gruz razem z cyganami. I co najlepsze muszę ich przepraszać a was do woli i to bezkarnie wyzywać od leniwych i tępych Polaków. Chociaż? Stolicą Ukrainy jest... ?

moze faktycznie to dobry czas na dziecko ale czy z takim partnerem ktory nie pociaga??

Gość nautilus1977
pewnie facet to cipa,nie umie dobrze zaspokoić swej kobiety lub ma inną i na żonie mu nie zależy.żyjąc jakiś czas w takim związku przestajemy się sobie podobać i się podniecać wzajemnie

Moja matka zaryzykowała, sprzedała się przystojniakowi bo chciała mieć wyrośniętego i syna jak z obrazka i narodził się w bardziej ponurym miesiącu niż ten a śnieg walił drobnymi płatkami. Swoją drogą, czy udałoby mi się sprzedać swoje bezbarwne życie, jakbym je opisał? :P Czy muszę stać się seksi tatą? :P :P

Gość fgghjkjklfgh
wniosek prosty, nie oplaca sie zenic, kobiety to jakies debile

Gość PO$traszq
bońc we wtorek wtedy jest moder co mu wzwód nie schodzi asz do piątku :-) na walentynki yak znalazł tylko weź krzesło do biurka bo ona ma swoje i nikomu nie pozwala sie na nim kręcić ...acha noi koniecznie czarny golf zalusz a jak nie to wolwo on lubi szybki bufet :-P

Co za mamejowate babska są:O:( A do grobowej deski to nie łaska??Ech bym was pogonił i to dobrze!!!!!!!

Gość PO$traszq
ech ...kązden ma fantazje a nie każden kobietę :-) spij lekko nie dociskay klawiszy ...one też chcą oddychać ehehe

Gość aparat0007
90% małżeństw jest nie dopasowanych seksualnie, albo facet ma małego lub po kilku latach współżycia muszelka nie odczuwa bodźców, które mają wpływ na orgazm. Ktoś tu piszących nazwał przesilenie w małżeństwie dodam, że w młodym latach u dziewczyny było dużo seksu, który jako żywy organizm stracił psychicznie chęci do seksu, co nie można powiedzieć o fizycznej potrzebie, gdyż po pieszczotach występuje obfite wydzielenie soków w muszelce, a psychika jest hamulcem do dalszej części współżycia. U partnera jest przewaga chęci fizycznej, niż psychicznej i to jest ten powód różnicy między kobietą, a mężczyzną. mało jest osób, które są dopasowane fizycznie i psychicznie do seksu i stąd jest tak dużo rozwodów w małżeństwie lub szukanie partnerów czy partnerek do dopasowania. Przed zawarciem małżeństwa powinno się korzystać z poradni psycho-seksualnej aby dopasować się wzajemnie, to w przyszłości nie będzie takich rozczarowań. Ale to musi upłynąć kilkadziesiąt lat aby to dopasowanie było normą i obowiązkiem. Takie przymierzalnie powinny powstać w każdej parafii, a nie liczyć, ze jakoś to będzie, bo bardzo szybko nastąpi rozczarowanie, które się skończy jak w temacie.