Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kąta

alior sync, millenium czy jeszcze coś innego?

Polecane posty

Gość szukam kąta

pytanie jak w temacie które konto lepsze: alior sync czy dobre konto w millenium? a może coś innego? :classic_cool:

Gość spragniona slonca
ja mam w credit agricole

Gość wrre
millenium od marca bedzie mialo gorsze warunki. Sync daje zwrot 5% Meritum daje 1% za wszystko - wiec moze tym sie zainteresuj. Darmowe bankomaty.

Gość dddfdfef
wiesz ja mam synca, konto darmowe, przelewy natychmiastowe, ale z tym 5 % sie wycwanili to nie takie hop siup:o jak dla mnie to konto to jeden chuj, szukalam takiego by miec darmowe to wzielam synca, ale tak to bez roznicy jak dla mnie przy mojej chujowej pensji

Gość mentaI cut
Alior Sync ma dobrą ofertę ale hmm jakoś nie mam do nich zaufania. kurier przywiózł umowę, ale nie mogłam podpisać. a oni mi przysłali kartę debetową. :o ktoś tam czegoś nie dopilnował.

Sync jak narazie w miare dobry, bo wszystko za darmo, tylko trzeba uważać, bo żeby mieć te 5% moneyback to trzeba spełniać warunki i nie wszystkie transakcje przejdą

Gość szukam kąta
w Meritum zwracają 1% przy wpływach min 2000 z tego co kojarzę, więc trochę mi niestety jeszcze brakuje 😭 najbardziej mnie interesują darmowe bankomaty, prowadzenie rachunku, karta (nawet przy minimalnych warunkach), a jak przy okazji jeszcze coś dorzucą to już super :classic_cool: a o zmianach w millenium też czytałam, więc zastanawiam się jeszcze nad synciem ­ a co w credit agricole ciekawego?

Gość znammm tooo
ja mam dobre konto w millenium i sobie chwale, wszystko za darmo: przelwey, wyplaty, prowadzenie konta. place jedynie ubezpieczenie karty. robi mi tez zwrot 3% wydatkow dokonanych karta w supermarketach, w tym miesiacu przelali mi 14 zł

Gość minterrrs
Czemu lubie Meritum ? Maja bardzo malo klientow, dobra oferte i w zadnym innym banku podczas podpisywania umowy o konto nie dostalem ciastka i kawy dla umilenia papierkowej roboty :) Totalnie odradzam instytucje typu PKO , mbank , wbk - maja mase klientow i kazdego gleboko... Te banki, ktore maja mniej troszcza sie o kazdego.