Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kSara wojowniczka

Wreszcie dopiełam swego, przespałam się z NIM!

Polecane posty

Gdyby iał dziecko to może byś się zastanowiła-co to znaczy? -Ze może posiadasz coś jakby inteligencję-ee serio?! :D Ja bym faceta z dzieckiem nie chciała-zamiast ci kupić nową kieckę przeznaczy na alimenty zasądzone przez sąd Masakra ty w ogóle ambicji nie posiadasz i na dodatek jesteś głu...a!

Gość kSara wojowniczka
Teraz rozody są na porządku dziennym i nikt z tego wielkiego halo nie robi. Nawet gdybym miała z nim nie być, to i ona nie będzie.

Gość Nadia000000000
Jeśli cieszy Cię to, że zrobiłaś z siebie szmatę, to jestes żałosnym cieniem kobiety. Nie zasługujesz nawet na współczucie, bo sama nie jesteś do tego zdolna.

Gość KijAnka Malinowska
Z facetami tak już jest, że ładna c*pka i rozum przysloni :0 co miało miejsce. Nie znam żadnego faceta który by potrafił się oprzeć jak jest umiejętnie omotany, nawet nie wiem jak brdzo kochałby żone/dzieczynę/narzeczoną, wszytsko jest kwestią czasu. Myślę, że odwrotnie też tak jest, gdyby Ciebie podrywał długo i niezmordowanie, aczkolwiek umiejętnie przystojny facet, który by cie oczarował po to by cie zdobyć, to też byś na niego w końcu poleciała. To działa w obie strony, bo człowiek to tylko człowiek, jest przede wszystkim ciekawy czegoś nowego, może lepszego.

tak zgadzam sie z przedmowczynia...pomysl lalko jak ty bys sie czula na miejscu tej jego zony??

Gość kSara wojowniczka
Nie sądze, żeby facet potrafił mnie uwieść, jakbym tego nie chciała. To ja zawsze wybieram, a Ci którym się wydaję, ze mnie wybrali odsyłam z kwitkiem. Żony mi nie żal, wprost przeciwnie, nie pałam do niej sympatią, drażni mnie ta kobieta.

Gość KijAnka Malinowska
A ja sądzę, że gdyby ci się podobał to bys w końcu uległa, jak twój obecny kochaś uległ tobie.

Gość nuda puda
Czyli lubisz gonić króliczka, a co jak go już dogonisz? tej znienawidzonej żony już przy nim nie będzie, dalej ci się będzie Pan podobał?

Gość kSara wojowniczka
Być może, nie wiem, nie będę się sprzeczać, widać nie spokałam jeszcze równiego sobie. Tak, uwielbiam ten dreszczyk emocji kiedy wszystko może się zdarzyć:)

Gość Nadia000000000
Mam nadzieję, że to jednak prowokacja z nudów, bo w głowie mi się nie mieści, że można być tak podłym.

To , co tutaj piszesz dziewczynko , to szczyt deblizmu. Piszesz , jak jakaś psychiczna osoba , która dąży do celu bez względu na straty innych. Nie szanujesz siebie za bardzo , skoro latalas za , jak z pieprzem w pi*dzie facetem dłuższy czas , żeby tylko Cię przeruchal. Dla niego prawdopodobnie był to przygodny seks , a Ty zaplanowałaś pół życia. Kup sobie młotek i z całej siły uderz się w głowę.

Gość kSara wojowniczka
a co ty myślisz, ze ja latałam za nim i proponowałam sex? sam się tym młotkiem walnij, jednak my kobiety bardziej wyrafinowane potrafimy być. I co myślisz, że sama mu do łóżka wlazłam i prosiłam żeby mnie przeleciał?.........głupek.

Gość akakaraka
myślała, że taki typ kobiet istnieje tylko w brazylijskich (czy jakichś tam) telenowelach :D ! Nie no... generalnie jestem liberalna, sama kocham mocną faceta zajętego, ale złudzeń nie miałam i nie mam - nie zostawi żony dla mnie, ani dla żadnej innej kobiety - za długo razem są, za wiele przeszli.. a on jest zbyt wygodnym kocurem, żeby ryzykować cokolwiek z tego co ma na rzecz czegoś, co może okazać się gówno warte. Czeka cię sporo wysiłku, zanim przekonasz "swojego" faceta, że to z tobą będzie mu najlepiej. Cóż... trochę zazdroszczę poziomu egoizmu i pewności siebie. Oby nie okazało się, że walisz głową w mur.

mam podobnie, rozniiez kocham faceta ktory ma juz zone i dziecko, spotykalismy sie poki nie byl z nia w zwiazku malzenskim, teraz odkad wpadl i musial sie ozenic to odpuscilam , cierpie ale nie moge rozwalac czyjegos zwiazku choc wiem ze moglibysmy sie spotykac bo on nie powiedzial "nie"

Gość kSara wojowniczka
akakaraka tylko, ze oni nie są długo małżeństwem, cos koło trzech lat. Jednak i tak myśle i będę do tego dążyć, zeby to ona skończyła związkek, bo zdązyłam już poznać jej naturę i wiem, że nie będzie potrafiła się pogodzić z systematyczną zdradą swojego misia.

a skad wiesz czy on chce rozpadu tego zwiazku?jak to zniszczyc to on prawdopodobnie cie znienawidzi

Gość kSara wojowniczka
Więc właśnie myśle, ze on ciągnał by to w nieskończoność,bo wygoda, bo ją kupę lat zna, bo rodzice i jemu samemu znacznie trudniej bedzie to zakonczyć.

daj mu podjac decyzje moe on nie chce zebys sie pchala w to,przelecial cie raz i juz myslisz ze bedzie z toba do konca zycia?a zakochac to on moze sie w sexie z toba

Gość ckdjc
czytalam tylko kilka wpisow, nie rozumiem czemu po niej jedziecie, skoro jest wolna to czemu nie ,to jest nie fair ale nie z jej strony tylko tego fagasa, ze chuja nie umie utrzymac na wodzy. wy kobiety macie jakas dziwna manie zeby zawsze tepic dziewczyne a nie chlopaka ktory jest szmata bez honoru..

tak oczywiscie, nikt nie mowi ze on jest bez winy ale to ona zaczela i jego uwiodla bo facet jesli kocha swoja zone to do innej soe nie pcha a wolna laska powinna brac sie za wolnego a nie zonatego faceta

Gość ckdjc
jesli facet kocha to chocby laska mu wypiela dupsko przed nos, on nie zdradzi tylko ja pogoni. w dziwnych zwiazkach zyjecie

Gość wyrzutek z psychola
facet nie facet swój rozum ma Nie tylko dziewcze tu winne, o czym zapominacie. jakby faktycznie kochał żone, to żadne skoki w bok nie miałby miejsca.

Gość pinacolada56343
Wiesz dlaczego ten facet nigdy nie zostawi żony dla ciebie? Bo jestes zwyczajnie pusta, a kto normalny zechce spędzić całe zycie z pustakiem:D Pobawi się tobą, boś ładna, a potem do widzenia - wróci do zony z podkulonym ogonem. Bo co ty masz sobą do zaoferowania oprócz ładnego ciała? Ja akurat wiem co piszę, bo sama kiedys spotykałam się z takim super przystojnym facetem. Szkoda tylko, że był głupi jak but i zadufany w sobie - nie dało się z nim na dłuższą mete wytrzymac i odeszłam jak tylko mi się znudził seks z nim:)

Gość słaba prowokacja jak cholera
A ci, którzy się nabierają są jeszcze słabsi

Troche obciach, zeby namawiać faceta PÓŁ ROKU, zeby sie z Tobą przespał :) jakaś brzydka czy gruba jesteś?? Przespał sie z Tobą, sypia z żoną- fuj, mnie by to brzydziło... Naprawdę nie wiem gdzie tu powód do dumy...