Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mynyk

czyzby ciaza?

Polecane posty

Gość mynyk

witam jestem za granica, od 3 do 10 bylem w pl moja kobieta miala okres...w niedziele 3 byl ostatni dzien tego ze okresu i kochalismy sie glupio bez zabezpieczenia, w poniedzialek 4 rowniez byl seks bez gumki i zdaje sie ze moooglem nie zdazyc... juz w piatek 8 ona zaczela miec glupie mysli i mowila ze bola ja jajniki i twardnieje podbrzusze... 9 w sobote nawet niby przymdlala... dzis 11dzwonie do niej i mowi mi ze podbrzusze jej stwardnialo bardziej i dziwnie sie czuje... czy to mozliwe ze zaszla w ciaze i ma juz objawy?po 7 czy 8 dniach? co najgorsze wcale sie z tego nie cieszy...a ja tak... pozdrawiam

Gość babukkia
sorry że tak napiszę, ale narazie to jej janwyzej mózg twardnieje. szansa na ciąze pod koniec okresu jest minimalna, a objawy kilka dni po zapłodnieniu -wątpię. jeżeli będzie w ciąży to sprawdź czy to na pewno twoje :P

Gość mynyk
prawdopodobienstwo ciazy nikle nawet jak w nia strzelilem? dzien po okresie?

Gość akakaraka
to zależy od wielu wewnętrzych czynników, że tak powiem. W każdym razie, po takim czasie objawów by nie miała - może świruje lekko.

Gość mynyk
wiem tylko ze ma nieregularny okres...nie wiem jak to z tymi cyklami... a kiedys czytalem ze plemnik w kobiecie do 72 godzin zyje, to prawda? kurde dla mnie to moglaby zajsc w ciaze, a z tego wynika ze moze mnie w h robic? w czwartek idzie do ginekologa, on cos juz zobaczy?

Ten ból jajników to z pewnością owulacja. A następnym razem pomyśl trochę i się zabezpieczcie. Bez wytrysku też można zajść w ciążę. Poczytaj sobie o kropelkowaniu i preejakulacie.

Gość akakaraka
do 72 godzin, to można taką tabletkę zażyć, dzięki której nie dojdzie do zapłodnienia. A plemniki w ciele kobiety mogą żyć nieco dłużej.. uczyli mnie w szkole, że 7 dni. Nie chodzi o to, że cię w h robi, tylko o to, że ma schizy jak wiele kobiet - co dość zrozumiałe, gdy mówisz, że możliwe, że nie zdążyłeś wyskozcyć (poza tym,stosunek przerywany to gra w rosyjską ruletkę, a nie metoda zapobiegania ciąży). Wg tego co wiem.. ginekolog raczej nie jest w stanie jeszcze ciąży po takim czasie zobaczyć. Może zrobić badanie beta (ale przyznam szczerze, że nie wiem po ilu dniach od przypuszczalnego zapłodnienia wynik może być wiarygodny.. Gin może co najwyżej zobaczyć, że robi jej się pęcherzyk na jajniku (co znaczyłoby, że jest przed owulacją, więc w ciąży nie jest), ale nie wiem który ma teraz dzień cyklu, więc trudno powiedzieć, czy już jakiś pęcherzyk ma prawo być. A bardzo nieregularne miesiączki mogą być objawem jakichś zaburzeń hormonalnych, które mogły też spowodować/wpłynąć na jej samopoczucie.

Gość mynyk
okres trwa 5-7 dni... gitarzystko ale ja nie narzekam ze moze byc dzidzius jakbys nie zauwazyla... tylko poprostu te jej objawy mnie posunely do napisania tego tematu ten ginekolog moze juz cos stwierdzic?

Gość mynyk
okres trwa 5-7 dni... gitarzystko ale ja nie narzekam ze moze byc dzidzius jakbys nie zauwazyla... tylko poprostu te jej objawy mnie posunely do napisania tego tematu ten ginekolog moze juz cos stwierdzic?

Gość akakaraka
Jak 5-7 dni to może być różnie. Tak jak pisałam - może zobaczyć, że zbliża się owulacja, co będzie znaczyło, że w ciąży raczej nie jest. Ale więcej raczej nie zobaczy. Ginekolog będzie wiedział, czy już beta wydzie wiarygodna, bo ja naprawdę nie pamiętam, od którego dnia można to robić.

Gość akakaraka
co do tego, że nie narzekasz - ale twoja dziewczyna schizuje, czyli najprawdopodobniej nie jest gotowa na dziecko. To miłe, że ty nie masz nic przeciwko i nie pakujesz jeszcze walizek żeby od niej zwiać, gdyby okazało się, że ją zasiałeś, ale pamiętaj, że ona też ma tu coś do powiedzenia :)...

Gość hipotetycznie rzecz ujmując
a ta kobieta to ma 16 lat?? czy lekka histeryczka z niej? nie ma możliwości na objawy w tej chwili, a szanse na ciążę tez takie sobie...

Gość mynyk
tak sie sklada ze ona ma juz dziecko jedno i jest po powaznych i nie milych przejsciach wiec probuje ja wspierac. czy jest gotowa to raczej tak, a chisteryzuje bo nie ma mnie przy niej...:(

Gość mynyk
wlasnie, ona tez ma cos do powiedzenia i sama chciala bez gumki, a ze wyszlo jak wyszlo to co...to tylko moja wina?chyba niee?

Witam mam taki problem. kochałam sie z facetem na drugi dzien wyciagnełam krazek NR i zapomniałam go włozyc po trzech godzinach włozyłam go pozniej po ok 5 godz na drugi dzien zrobiłam to samo i znow zapomniałam czy jest mozliwość ze zajde w ciążę bo jeszcze lekko plamiłam?? prosze o odpowiedz czy bede normalnie zabezpieczona czy juz nie??

Gość przesada do kwadratu
wkreca cie :)