Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochalam kieedyś bardzo...

Moja" miłość" się żeni...

Polecane posty

zapytalam "dlaczego sie ze mna spotykasz majac juz prawie zone i dziecko w drodze"?? a on "przepraszam ale nie moge odpowiedziec toie na to pytanie" i koniec tematu

Gość nieudomowiona
bombel to moze tez juz nie jest tym samym facetem w ktorym kiedys, za gowniary, sie zakochalas?:) teraz moze juz byc innym czlowiekiem

Gość jfkkfc
Czyli robilas,co ja :) mysle,ze z tego,z was moze cos byc ;)

no wlasnie nie jest, jest inny jeszcze bardziej mnie cos ciagnie do niego

a co moze byc?ostatnio w wakacje jak sie widzialamz nim ostatni raz to powiedzial ze juz to bylo nasze ostatnie spotkanie bo on juz bedzie z znona mieszkal i nie bedzie mogl umykac sie w nocy na spotkania ze mna i mial lzy w oczach a ja sie rozplakalam jak dziecko ;(((

Gość jfkkfc
Bombel :) ,mam wrazenie,ze skonczycie bedac razem. Nie wiem czemu.

Gość jfkkfc
Jakos ci zazdroszcze :) ,bo ja na pewno z moim nie bede :(

czego zazdroscic?on ma dziecko, teraz sie wogole nie odzywa do mnie

Gość nieudomowiona
bombel, zycze Ci kochanie jak najlepiej:) szczerze:) oby Tobie udalo sie lepiej niz mnie:)

Gość jfkkfc
A ty sie kontaktowalas z nim?

Gość jfkkfc
Ja tez ci zycze szczerze :) czuje jakos przez monitor,ze emanuje czyms. Dziwne.

dzieki wielkie dziewczyny :* ciezko mi jest cholernie, jakis czas temu napisalam mu co slychac ale nie odpisal a ja tez nie chce sie narzucac

a i napisalam jakis czas temu jak tam corka napisal ze juz sie tydzien wczesniej urodzila ze jest sliczna i wybrali imie i zyczylam mu powodzenia i to tyle a pozniej jeszcze mu napisalam to nic, milczy

Gość jfkkfc
Bombel,obojetnie kiedy,daj znac tu na kafe,jak sie potoczylo. Widzisz,ja jestem duzo starsza od ciebie i ja swoja milosc juz zakopalam. Czylam,czulismy,to co ty doslownie. Niestety,czas jest nieublagalny. Latwo zmarnowac. Dla nas jest za pozno Ale w twoja milosc wierze,ze sie spelni. Ja mam tak,ze czesto mam racje w takich sprawach.

hehe ale tu nie ma co sie potaczac, nas juz nie bedzie on sie nie odzywa, tylko jak piszemy to pyta kiedy bede w polsce a pozniej znowu milczy, teraz na wielkanoc wybieram sie do pl i nie wiem czy sie odezwac poza tym nie wiem czy pojade sama czy ze swoim partnerem, a jak sie potoczyla twoja historia?duzo starsza ode mnie jestes?jak teraz zyjesz po tym wszystkim??

Gość nieudomowiona
bombel, prawda jest taka, ze facet nie zaryzykuje dla milosci tyle co kobieta. moze dla romansu, ale generalnie to kobiety sa sklonniejsze do poswiecen i rzucenia wszystkieigo dla ukochanego. u mnie jest podobnie, ciagnie sie juz od 15 lat. ty chociaz jestes mloda, masz kogos innego kto jest warty Twojego czasu. nie oddracaj go. ja tez kiedys mialam, a potem powiedzialam sobie, ze wole byc sama z moim uczuciem do bylego niz byc z kims kilka lat a potem rzucic go jesli byly bedzie znowu wolny. i tak teraz jestem sama, z moim bylym w ciezkim zwiazku.

Gość jfkkfc
Czuje pustke. Parenascie lat starsza. Milosc niesamowita. Jednak oboje spedzamy je z kims innym. Nie jestem szczesliwa. Jakis czas byl spokoj,po czym odezwal sie do mnie. I wszystko wrocilo. Nie wiem tylko po co to zrobil? Zburzylo to moj spokoj.Nie ma mowy o byciu razem.

Gość jfkkfc
Nie.

Gość jfkkfc
Maja sprawe rozwodowa w marcu juz.

Gość jfkkfc
Tak naprawde,to nawet dzieci nie sa w stanie " trzymac" jak sie chce. Nie wiem Bombel. Widocznie tak ma byc. Mielismy juz swoj czas.

skoro sie odezwal to nie moze zapomniec i teraz jak bedzie rozwod to moze bedzie chcial byc z toba??

Gość jfkkfc
Za stara na takie bajki jestem :) odezwal sie,bo potrzebowal pewnych informacji,to wszystko.

Gość jfkkfc
Ponad to ja mam meza.Dom. Nie ma tak prosto :)

Gość jfkkfc
Jakby sie chcialo :(

Gość jfkkfc
Z jego strony nie ma wzmianki,nie bylo o czyms takim. Nic a nic.