Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffff1

jak zatruć mole?

Polecane posty

Gość fffff1

Tylko mi nie piszcie o umieszczeniu zawieszki w szafie, bo umieściłam. Latają mi jakieś robaczki po pokoju i jak zostawię bluzkę na krześle to po jednym dniu ma już małe dziurki. Skoro dobierają się do ubrań to chyba muszą być mole. Czym to cholerstwo zatruć (nie odstraszyć a zatruć)?

Gość fffff1
podnosze. Nikt nie mial takiego problemu?

ludzie maja czysto w mieszkaniu - umyj szafy, za szafami, wywal stare ubrania, pozostałe wypierz, wywietrz szafy, a potem kule na mole lub lawenda całkowicie wystarczą o tej porze roku mole z zewnątrz nie przylatują

Gość fffff1
chociaż nie, oglądałam zdjęcia moli i te u mnie to raczej nie mole. Jakie inne owady mogą gryźć ubrania?

po za tym są różne gatunki moli i wszystkie w zasadzie żrą niemal wszystko co organiczne

Gość fffff1
one wyglądają jak muszki no ale chyba to niemozliwe, zeby muszki gryzly ubrania? Masakra jest, muszę jechać na zakupy bo zostałam bez ani jednej, całej bluzki. Wprawdzie dziurki są niektóre małe ale przecież wstyd się pokazać w tym :o. No i mam teraz spory wydatek :(. Nie chcę żadnych zawieszek, kuli, odstraszaczy. Ja to mam w szafach a mimo to dziurek przybywa. Możliwe, że wyszły z tych szaf i po pokoju latają (czasem zostawiam bluzkę na krześle na dłużej). A ten zapach zawieszek jest dla mnie nie do zniesienia. Znacie jakiś środek, który zatruje to świństwo?

Gość fffff1
:(