Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deve

Dyskomfort i mniej spermy

Polecane posty

Gość deve

Chialem zapytac czy moze tos mial podbnie albo wie co z tym zrobic, sprawa wyglada tak ze pare dni temu przy wyglupianiu z moja dizewczyna dostalem od niej przpyadkiem dosc mocno w krocze, od tego czasu zauwazylem ze jest dosc mniej spermy, nie jest juz tak silny wytrysk ogolnie czasme czusc dziwny dyskomfort w prawym najadrzu , jednak nie boli mnie nic, przy dotykaniu tak samo wienc nie wiem co robic czy czekac az samo sie "zagoji" za pare dni czy moze zglosic sie z tym do lekarza ? :( powtarzam ze nie odczuwam zadnych bolow w tych miejscach ale zaniepokojilo mnie to moze ktos pomoc co robic ? ;(

Gość zmuś organizm
poprzez walenie konia do zwiększonej produkcji spermy i będzie OK. Albo, jak masz kobietę, to niech robi oral lub spuszczaj się do cipki. Na wszelki wypadek zastosuj Permen.

Gość deve
no tak tylko problem w tym ze wlasnie czesto to robilismy i byl normalny wytrysk dopiero od tego momentu to zauwazylismy wienc odczekac jesZcze az sie zregeneruje to moze czy jak ?:(

Gość deve
Moze ktos pomoc ? : (

Gość do deve
idź do urologa, bo pewnie masz gruczolaka stercza. Zrobi Ci USG i będziesz coś wiedział.