Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka herbata

Bardzo smukłe nogi, Który z Panów lubi?

Polecane posty

są ładne -pierdooolicie głupoty . super fajnie szczupłe -duże prawdopodobienstwo, że za 10 lat się wiele nie zmienią!

Gość Słodka herbata
za momencik zaladuje

cukierek piszesz o nogach modelki poprawionych fotoszopem, filmy w TV też tak przeżywasz?

akromim tak filmy też tak przeżywam w tv ostatnio tak przeżywałem "balladę o januszku "

Gość Słodka herbata
widzę, że podszywy ze stopami wyskoczyły:D

nie są grubsze - jak "góra" jest w podobnej "tonacji" utrzymana, to ok i będziesz dobrze wyglądała w mini

miało byś: nie, są grubsze -od tych na pierwszym zdjęciu obcasy i położenie obiektywu "wyszczuplają" nogi

Gość don Huan
Nooooo i to jest ok. :)

dark_ side dzięki za miłe słowa, ostatnio koleżanka mi powiedziała, że mam takie patyczki i się przeraziłam... a Ty dark side jaki kształ nóg masz?

akronim miało byś: nie, są grubsze -od tych na pierwszym zdjęciu obcasy i położenie obiektywu "wyszczuplają" nogi dokładnie ale jak byłam bez butów to uda mam grubsze, tylko łyski takie cieńkie:D

Ja wiem jaki?:D Taki "nogowy" kształt. Nie są takie długie jak Twoje. Masz piękne kolana, lubię takie kościste. Moje takie nie są.

dark_ side hehe takie nogowe mówisz hehe, moge nawet z kobietami pogadać:) liczy się szczera opinia, bo długie i chude nie dla wszystkich znaczą piękne...a troche wstydzę sie ich pokazywać, za pare dni Walentynki, zostałam zaproszona na kolację przez pewnego męźczyzne i mam stres..kupiłam sukienkę, której kawałek widać na zdjęciu i nie jestem pewna czy "mogę" ja włożyć( do tej pory ów męźczyzna widywał mnie tylko w spodniach)

właśnie, że są takie piękne, a nie kościste- o moje można się zabić:P ważne, żeby podobaly sie temu właściwemu;)

"jak byłam bez butów to uda mam grubsze" - to normalne, po to się m.in. zakłada obcasy plus obiektyw z dołu "szeroko rozwarty" powiększa stopy, a wyszczupla uda, nie masz powodów do narzekań, a nogi wydają się proste, a to IMO najważniejsze @ dark_ side "Ta dziewczyna np. ma okropne kolana, niewidoczne właściwie.' a co miałoby byś widoczne w takiej pozycji? rzepka? to jest zdjęcie z porządnym oświetleniem i pewnie retuszowane, więc szczegółów i cieni nie widać, a nogi wyglądają OK

Gość don Huan
Ta dziewczyna ma śliczne kolana i ogólnie nogi, jeśli to nie fotoszop to ma się czym chwalić.

"ważne, żeby podobaly sie temu właściwemu" i to jest zdrowe podejście, jak je wyeksponujesz na walentynki, to nie zamroź przy okazji, będą mu się podobały, chyba że ma jakiś nietypowy gust - ale to już pecha trzeba mieć

Najważniejsze żebyś czuła się dobrze i seksownie w tej sukience. Pewna siebie kobieta nie musi mieć doskonałych nóg;)