Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniKK

Na jakie kolory malować paznokcie przy sinych palcach, dloniach?(objaw raynauda)

Polecane posty

Gość krakowski splen
link nie wchodzi ale na pewno kolory ciepłe , jak french to nie w rózu a w morelce np

Gość hgfrklii
trzeba usunąc spację między j i g. Myślę, że takie jasne, napewno nie róż ani fiolet - bardziej kremowy

Gość krakowski splen
jeszcze mi przyszło do łba że może zacznij nakładać na dłonie rajtopy w sprayu :) jeśli możesz bo nie wiem jak zpodrażnieniami i rękawiczki i bluzy z dziurką na kciuka plus fajne paznokcie

Gość sniKK
kurczę, naprawdę nie wiem, mam masę lakierów i każdy wygląda ( tak mi się wydaje0 nie korzystnie. Malowanie bezbarwnym to takie za mało. Czasem zdarza sie że moje dłonie mają normalny kolor ale teraz jest nadal niska temperatura i sa one wieczenie fioletowo białe

Gość sniKK
dziękuję za porady, szkoda że żadna czerwień nie wygląda dobrze u mnie.

Gość właśnie zimne barwy
bo przy ciepłych siność będzie bardziej widać może metaliczne jakieś? albo pokombinuj z tymi pękającymi 2 kolorki, wiem niby lepiej by palce strasznie nie rzucały się w oczy, ale myślę, że wzroki śmieszne będą ok wyglądać, najlepiej różne kolory i połączenia http://papilot.mykmyk.pl/img/660/0/teczowe-paznokcie-12635879.jpg tylko tu ten róż zabrać np i więcej zieleni dać